Skip to main content
Velkommen til

Byens Dyrlæge i Taastrup

Din dyrlæge i Taastrup

Velkommen til Byens Dyreklinik! Vores dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at hjælpe dig, hvis din hund skal have sit årlige sundhedstjek, hvis din kat er drægtig, eller hvis din kanin udviser tegn på sygdom. Hos Byens Dyreklinik er dit Kæledyr i trygge hænder og vil, via vores netværk af eksperter og specialiserede dyrlæger fra hele landet, altid have adgang til den fornødne hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag 08:00 - 19:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 14:00

Priser

Byens Dyreklinik i Taastrup tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Find vores prisliste her og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

I Centrum af Taastrup finder du den nye moderne dyreklinik, der byder dig og dit kæledyr velkommen.

I Centrum af Taastrup finder du den nye moderne dyreklinik, der byder dig og dit kæledyr velkommen.

Her vil I blive mødt af en dyrlæge med en høj faglighed, samt stor forståelse og omsorg for jeres dyr.

De gode muligheder for parkering og den korte afstand til bus og tog, samt vores gode åbningstider, gør det nemt at være kunde hos dyrlægen i Taastrup

Vi blev en del af Vetgruppen i juli måned 2020. 

Om Byens Dyreklinik i Taastrup

Vores klinik er nyindrettet med vægt på kvalitet og er udstyret med de mest moderne tekniske hjælpemidler, i et lyst og indbydende miljø.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores klinik og vores faciliteter, samt at møde vores imødekommende personale.

At vælge dyrlæge vil altid være en tillidssag, og vi mener derfor, at et personligt indtryk vil give dig den tryghed, du søger i dit valg.

Vores personale har mange års erfaring i behandling af dyr og er alle stolte ejere af dyr i hjemmet. Den store omgang med dyr i vores hverdag giver os, udover fagligheden, også en fortrolighed og stor forståelse for dyrenes trivsel.

Den centrale beliggenhed i Taastrup, de gode muligheder for parkering og den korte afstand til bus og tog, samt vores gode åbningstider, gør det nemt at være kunde hos Byens Dyreklinik.

×
Menu
Ring op