Tilbage til vetgruppen.dk

ØRETATOVERING

Hos Byens Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

ØRETATOVERING AF KATTE

Vi anbefaler, at katte bliver øremærket, da denne mærkning er synlig for alle, der måtte komme i kontakt med katten.

Ikke alle der kommer i kontakt med en bortløben eller ihjel-kørt kat vil tænke over, at katten kan være mærket med en usynlig chip.

Øremærkningen – der er en tatovering af en bogstav/tal-kode – skal foregå i bedøvelse, så katten ikke mærker dette. Øremærkningen kan med fordel foretages ved sterilisation/kastration eller i forbindelse med anden bedøvelse.

Ved at registrere øremærkningen i Det Danske Katteregister sikres det, at oplysninger om katten og dens ejerforhold findes i et centralt register. Hermed kan ejeren efterlyse sin forsvundne kat på en effektiv måde – ligesom registret kan skaffe forbindelse mellem personer, der finder katten, og kattens ejer (eksempelvis politi, Falck, dyreværnsorganisationer og landets dyrlæger).

Registreringen vil foregå i forbindelse med en mærkning af katten (øretatovering eller chipmærkning). Mærkningen foretages af dyrlægen, der også sørger for det praktiske i forbindelse med registreringen.

Den klare fordel for katteejere er, at den registrerede kat kan komme tilbage til sin ejer, hvis den er løbet væk og/eller blevet syg eller kommet ud for en ulykke.

At sikre sin kat ved registrering koster 115 kr. inkl. moms. I denne pris er inkluderet alle omregistreringer i kattens liv – for eksempel adresseændringer eller eventuelt ejerskifte. Selve mærkningen betales særskilt til dyrlægen.

Det Danske Katteregister er etableret gennem et samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening, Kattens Værn, Dyrefondet, Felis Danica og Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsudvalg (der repræsenterer 11 dyreværnsorganisationer). Det Danske Katteregister er etableret på grundlag af et register på mere end 350.000 katte, som i forvejen var etableret af Kattens Værn.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 43 99 43 33 eller send en mail på kontakt.taastrup@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

5 ud af 5

Baseret på +140 personers meninger


5,0 stjerner

Lisbet Riber Thøgersen
Byens Dyreklinik Taastrup, er et dejligt sted at komme. Jeg kommer der med min lille hund Mulle og før Mulle, kom jeg der med lille Nana. Mulle er lige blevet steriliseret og har fået fjernet en lille knude, man får en god forklaring, omkring hvad der er gjort og hvad man skal gøre efter. Mulle elsker at komme hos sin dyrelæge.

5,0 stjerner

Anette Rothmann
Super personale! Søde, rare og venlige, var helt tryg ved at aflevere vores hund, Diva til operation. Fik fantastisk hjælp dagen efter, da Diva ikke ville drikke og spise. Det har været en super oplevelse.
Kan helt klart anbefales.

5,0 stjerner

Silja Flex
Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️
Vores Alvahund er altid glad og tryg uanset om mødet gælder et sundhedstjek, vaccine, eller negleklip.
I får vores bedste anbefalinger ❤️
Kh. Alva og Silja

Byens Dyreklinik Taastrup
Taastrup Hovedgade 98
2630 Taastrup

Tlf: 43 99 43 33
kontakt.taastrup@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 19.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00
Lørdag   10.00 – 14.00

FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Gratis tandtjek 

Har din kat eller hund dårlige tænder? Så har de måske også ondt i dem. Få tjekket bisserne gratis nu.

20% rabat på tandrens og tandrøntgen gælder for alle katte og hunde i hele april og maj måned!

Ring og book tid nu på tlf. 4399 4333 

Læs mere her 

×
Menu
Ring op
Facebook
Book tid