Skip to main content

Øretatovering

Byens Dyreklinik i Taastrup tilbyder ørtatovering til dine kæledyr. Vores erfarne team udfører denne permanent identifikationsmetode, der gør det nemt at spore og genforene dit kæledyr i tilfælde af tab. Ørtatovering er en pålidelig sikkerhedsforanstaltning for dit kæledyr, og vi er her for at sikre, at de får den bedste pleje. Kontakt os i dag for at planlægge ørtatovering til dit kæledyr og øge deres tryghed.

Øretatovaring af katte

Vi anbefaler, at katte bliver øremærket, da denne mærkning er synlig for alle, der måtte komme i kontakt med katten.

Ikke alle der kommer i kontakt med en bortløben eller ihjel-kørt kat vil tænke over, at katten kan være mærket med en usynlig chip.

Øremærkningen – der er en tatovering af en bogstav/tal-kode – skal foregå i bedøvelse, så katten ikke mærker dette. Øremærkningen kan med fordel foretages ved sterilisation/kastration eller i forbindelse med anden bedøvelse.

Ved at registrere øremærkningen i Det Danske Katteregister sikres det, at oplysninger om katten og dens ejerforhold findes i et centralt register. Hermed kan ejeren efterlyse sin forsvundne kat på en effektiv måde – ligesom registret kan skaffe forbindelse mellem personer, der finder katten, og kattens ejer (eksempelvis politi, Falck, dyreværnsorganisationer og landets dyrlæger).

Registreringen vil foregå i forbindelse med en mærkning af katten (øretatovering eller chipmærkning). Mærkningen foretages af dyrlægen, der også sørger for det praktiske i forbindelse med registreringen.

Den klare fordel for katteejere er, at den registrerede kat kan komme tilbage til sin ejer, hvis den er løbet væk og/eller blevet syg eller kommet ud for en ulykke.

At sikre sin kat ved registrering koster 115 kr. inkl. moms. I denne pris er inkluderet alle omregistreringer i kattens liv – for eksempel adresseændringer eller eventuelt ejerskifte. Selve mærkningen betales særskilt til dyrlægen.

Det Danske Katteregister er etableret gennem et samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening, Kattens Værn, Dyrefondet, Felis Danica og Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsudvalg (der repræsenterer 11 dyreværnsorganisationer). Det Danske Katteregister er etableret på grundlag af et register på mere end 350.000 katte, som i forvejen var etableret af Kattens Værn.

Kontakt os på

43 99 43 33

eller skriv til os på
kontakt.taastrup@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op