Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

HUDLIDELSER

Hos Byens Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

HUDLIDELSER

De fleste øjenlidelser opleves af ejeren oftest ved rødmen, øget tåreflåd eller smerte, der kan udtrykkes ved kløe eller ved kun at holde øjet halvt åbent.

Der kan være kortvarige sygdomsproblemer i huden, for eksempel i forbindelse med hudskader samt eventuelle problemer med lopper, mider eller flåter. Det kan desværre også være langvarige eller kroniske hudsygdomme, som eventuelt kan være nedarvede og/eller racespecifikke.

Meget ofte giver sygdomme i huden hårtab og der kan være omfattende kløe, hvilket er meget frustrerende for vores dyr, der er plaget af dette nat og dag uden at kunne finde ro og hvile. Nogle hudsygdomme giver ikke kløe, men hunden eller katten kan slikke, bide eller ryste sig i stedet, og andre sygdomme giver udelukkende hårtab.

Nogle hudlidelser kræver kun en enkelt konsultation eller få, mens andre kan være mere komplicerede og vil betyde yderligere behandlinger.

 

Allergi og allergibetingede hudlidelser er desværre meget ofte årsag til kløe, hårtab, hudbetændelse og dårlig pels. Denne type hudlidelser er som regel komplicerede, da adskillige faktorer kan være udløsende årsager af sygdommen, og vil derfor kræve en målrettet indsats på flere områder.

Arbejdet med udredning og behandling af hudsygdomme kan være som et stort puslespil, og det kræver ofte stor tålmodighed at komme i mål. Det er dog alle besværlighederne værd, når Jeres hund eller kat kan hjælpes til et nyt og bedre liv uden kløe og betændelse i huden.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 43 99 43 33 eller send en mail på kontakt.taastrup@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.

Facebook anmeldelser

5 ud af 5

Baseret på +140 personers meninger


5,0 stjerner

Lisbet Riber Thøgersen
Byens Dyreklinik Taastrup, er et dejligt sted at komme. Jeg kommer der med min lille hund Mulle og før Mulle, kom jeg der med lille Nana. Mulle er lige blevet steriliseret og har fået fjernet en lille knude, man får en god forklaring, omkring hvad der er gjort og hvad man skal gøre efter. Mulle elsker at komme hos sin dyrelæge.

5,0 stjerner

Anette Rothmann
Super personale! Søde, rare og venlige, var helt tryg ved at aflevere vores hund, Diva til operation. Fik fantastisk hjælp dagen efter, da Diva ikke ville drikke og spise. Det har været en super oplevelse.
Kan helt klart anbefales.

5,0 stjerner

Silja Flex
Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️
Vores Alvahund er altid glad og tryg uanset om mødet gælder et sundhedstjek, vaccine, eller negleklip.
I får vores bedste anbefalinger ❤️
Kh. Alva og Silja

Byens Dyreklinik Taastrup
Taastrup Hovedgade 98
2630 Taastrup

Tlf: 43 99 43 33
klinik@byensdyrlaege.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 19.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00
Lørdag   10.00 – 14.00

FIND VEJ
×
Menu
Ring op
Facebook
Book tid