Skip to main content

Narkose og bedøvelse

Byens Dyreklinik i Taastrup tilbyder sikker og skånsom narkose og bedøvelse til hunde og katte. Vores erfarne team af dyrlæger sikrer, at dine kæledyr får den bedst mulige pleje under kirurgiske procedurer og andre medicinske indgreb. Vi prioriterer din kæledyrs komfort og sikkerhed ved at anvende de nyeste teknikker og monitorering under hele processen. 

Min hund / kat skal bedøves

Mange indgreb kræver, at din hund eller kat skal lægges i bedøvelse/narkose under indlæggelsen. Du finder herunder vigtige informationer, som vi vil bede dig læse igennem, inden dit dyrs indlæggelse.

Faste

Det er vigtigt, at din hund/kat er fastet inden bedøvelsen, dvs. ikke har haft adgang til foder eller godbidder fra kl. 22.00 aftenen forinden. Det er derimod vigtigt, at der er adgang til vand hele tiden for at undgå væskemangel under bedøvelsen.

Blodprøve

Vi vil bede dig tage stilling til om du ønsker at der bliver foretaget en blodprøve på din hund/kat inden bedøvelsen. Bedøvelse vil altid være forbundet med en risiko, som vi kan minimere ved at tage en blodprøve inden bedøvelsen/narkosen. Blodprøven kaldes en præanæstetisk blodprøve (ofte omtalt præ-blodprøve). Ved analyse af en præ-blodprøve får vi et indgående kendskab til dit dyrs lever- og nyrefunktion, samt en indikation af risikoen for begyndende blodmangel og skjulte infektioner. Bedøvelsen kan herefter skræddersyes til netop dit dyrs organstatus. I visse tilfælde anbefaler vi helt at udskyde, eller aflyse bedøvelsen, hvis blodprøven afslører forhøjet risiko.

Vi anbefaler en præanæstetisk blodprøve til ældre dyr (over 7 år) – men tilbyder den til alle.

Præanæstetisk blodprøve pris:  1.135, – kr. inkl. moms. / VetCare kunder pris:  985, – kr. inkl. moms.

Tandrensning

Hvis din hund eller kat skal indlægges med henblik på tandrensning, vil du blive spurgt om du ønsker en tandrøntgenundersøgelse.
Vi anbefaler altid røntgenundersøgelse, for at få en præcis vurdering af tændernes tilstand. Røntgenoptagelser af tænder og kæber er helt afgørende for at kunne stille korrekte diagnoser og dermed udføre en korrekt behandling. Vi ser alt for ofte dyr med alvorlige forandringer på rodniveau, som vi ikke har en chance for at erkende uden røntgen.

Tandrøntgen alle tænder pris:  850, – kr. inkl. moms. / VetCare kunder pris:  640, – kr. inkl. moms.

Hjemsendelse

Afhængig af hvilken operation eller behandling der skal foretages, vil hjemsendelsestidspunkt blive aftalt med dig, som regel i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 16.00 samme dag.

Efter behandlingen kan dyrlægen anbefale, at din hund/kat skal behandles med medicin hjemme. Du vil i så fald modtage en recept eller mulighed for at købe medicinen på klinikken. Nogle operationer kræver krave eller bodystocking, for at forhindre patienten slikker i såret, disse kan tilkøbes i klinikken.

Skulle du blive forhindret, have spørgsmål til proceduren eller bedøvelsen, er du altid velkommen til at kontakte os på Tlf.: 43994333

Kontakt os på

43 99 43 33

eller skriv til os på
kontakt.taastrup@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op