Skip to main content

Det sidste besøg

Byens Dyreklinik i Taastrup forstår, hvor vanskeligt det kan være at sige farvel til et kæledyr. Vores erfarne team er her for at give støtte og omsorg under dit kæledyrs sidste besøg. Vi sikrer, at dette øjeblik er så fredfyldt som muligt og tager hensyn til dit kæledyrs komfort og trivsel. Kontakt os for at diskutere dit kæledyrs sidste besøg og lad os stå ved din side i denne følsomme tid

Farvel min ven

På et tidspunkt kommer dagen, hvor det rigtig svære valg skal træffes, at sige farvel til sin gode ven.

Mange gode år er forhåbentligt gået med fælles glæder, og det kan være rigtigt svært at finde den rigtige dag og træffe beslutningen om det sidste besøg.

Alle på Byens Dyreklinik er stolte ejere af kæledyr. Vores liv har altid været fyldt med firbenede bedste venner. Vi har alle været der, hvor der skulle holdes i poten den sidste gang, og har derfor den fulde forståelse for den sorg, det sidste besøg medbringer.

Vi har også den faglige forståelse for rådgivning, når valget skal træffes, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller usikker i din beslutning.

Vi har fuld forståelse for de forskellige ønsker og behov, der kan være i forbindelse med det sidste besøg, og vi vil forsøge at gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig og din ven igennem.

Hvis du ønsker at det sidste besøg foregår hjemme, kan vi altid finde en dag sammen.

Kontakt os på

43 99 43 33

eller skriv til os på
kontakt.taastrup@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op