Skip to main content

Operationer

Uanset om det er en rutinemæssig procedure eller en mere kompleks operation, er vi dedikerede til at sikre, at dine kæledyr får den bedst mulige pleje. Kontakt os i dag for at diskutere dine kæledyrs behov for operationer og få den rette behandling.

Operation af kæledyr

Hos Byens Dyreklinik råder vi over 2 fuldt udstyrede operationsstuer samt forberedelsesrum, således at klip og vask af patienten inden operation kan adskilles i forskellige lokaler.

Dette sikrer en høj hygiejne og lav infektionsrisiko og er et krav fra Dansk Dyrlægeforening for godkendelse.

Vi er helt i front med hensyn til bedøvelse og smertestillende behandling af dit dyr. Vi anvender Sevofluran – den mest moderne og skånsomme bedøvelse på det veterinære marked, der også anvendes til humant brug.

Under operationer er alle patienter under konstant monitorering for at sikre optimal bedøvelse og funktion af vitale organer. Efter operationen sørger vi for blid opvågning i et varmt leje med kærlig omsorg fra kompetent uddannet personale.

Vi foretager alle former for operative indgreb på hund og kat. Dette spænder lige fra almindelige operationer som sterilisationer/kastrationer, fjernelse af cancerknuder og analkirtler, til forskellige akutte og mere komplicerede operationer, eksempelvis

  • Korsbåndsoperation
  • Pataella luxation (Løs knæskal)
  • Knoglefrakturer
  • Entropion/ektropion (øjenlågs operationer)
  • Palatum molle korrektur (lang bløde gane)
  • Næsebor/svælg hos bracycefale racer (f.eks. mops og fransk bulldog)

Kontakt os på

43 99 43 33

eller skriv til os på
kontakt.taastrup@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op