Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 10 95 55

SKEJBY DYREKLINIK – Dyrlæge i Aarhus N

Dyrlæger for familiens kæledyr i Aarhus og omegn

Akut brug for hjælp?

Skejby Dyreklinik i Århus Nord

Skejby Dyreklinik er en moderne og veludstyret familiedyrs klinik, der har specialiseret sig i sundhedsundersøgelser og forebyggende behandlinger, samt sygdomsudredning, behandlinger og operationer af hunde, katte og kaniner.

Vi tilbyder et meget bredt behandlingsspektrum med laboratoriediagnostik, digitalt røntgen, narkose med intensiv overvågning og indlæggelse. Vi holder os konstant opdateret med den nyeste viden inden for diagnostik og behandling.

Læs mere

En dyreklinik hvor dit kæledyr er i højsæde

Vores mission er, at I og jeres kæledyr skal mødes af en varm og nærværende atmosfære, hvor interessen for dyret er i højsædet, hvor I bliver hørt og forstået. Som en selvfølge får i en faglig baseret og ligefrem rådgivning og vejledning med hjem.

Dyrlægevagten Århus

Hvis du har brug for dyrelægehjælp kan du altid ringe til os på 8610 9555. Hvis du ringer uden for vores åbningstid henviser vi automatisk til Dyrlægevagten.  

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

Bestil tid:

Mandag – Torsdag: 8:00 – 17.00
Fredag : 8:00 – 16:00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 86 10 95 55 eller send en mail på kontakt.skejby@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Mail
Online Booking