Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 47 31 37 33

Frederikssund Dyreklinik

Dyrlæger for familiens kæledyr i Frederikssund og Nordsjælland

Akut brug for hjælp?

Dyreklinik i Frederikssund

Velkommen til Frederikssund Dyreklinik. Vi er en fagligt velfunderet dyreklinik med fokus rettet på dyrenes tarv. Deraf navnet “Dyrlæger for dyrenes skyld”.

Læs mere

Tryghed frem for alt

Vores engagement i dyrs helbred og trivsel har været den samme i de 40 år klinikken har eksisteret. Sammen har vi over 100 års erfaring med behandling af kæledyr ​ Dette burde sikre dig at du og dit kæledyr altid er i trygge hænder hos os.

På hele klinikken arbejder der kun faguddannet personale. Vore sygeplejersker hjælper gerne med at løse dine kæledyrsproblemer som adfærd, overvægt eller i det hele taget fodring og ernæring.

Dyreklinik med god service

På dyreklinikken forsøger vi altid at give 100% service i form af en god kommunikation. ​Vi ønsker at klienten aldrig er i tvivl om hvad der sker eller skal ske med deres kæledyr

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

Bestil tid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17.00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 47 31 37 33 eller send en mail på kontakt.frederikssund@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Mail