Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 47 31 37 33

FRIVILLIGT  ARBEJDE

Dyrlæger for familiens kæledyr i Frederikssund og Nordsjælland

FRIVILLIGT ARBEJDE I GRÆKENLAND

Christina arbejder frivilligt som dyrelæge på den græske Ø Skiathos hvert år, hvor dyr lider under forfærdelige forhold. Her fungerer hun som dyrelæge for alle de nødlidende hunde og katte, der skal i behandling.

Hundene og kattene bliver neutraliseret, så uønskede killinger og hvalpe undgåes, de bliver vaccinerede, bliver chipsmærkede, bliver testet for sygdomme ved DNA-test samt loppe- og ormebehandlede. Kattene bliver desuden behandlet mod øremider.

DE SYGE HUNDE OG KATTE BLIVER TILSET OG BEHANDLET HVIS MULIGT.

På Skiathos Dog Shelter findes der ca. 70 hunde (det er det gennemsnitlige tal). Disse hunde bliver smidt af på internatet som affald. De bliver bundet til hegnet om natten eller smidt ind over hegnet. Mange af disse hunde er dejlige, kærlige, glade hunde, der blot er uønskede i et land som Grækenland. Nogle af disse hunde finder Frederikssund Dyreklinik hjem til i DK i samarbejde med foreningen Danske venner af Skiathos Dog Shelter www.skiathoshunde.dk

FRIVILLIG DYRLÆGE​ I SKIATHOS!

Alt arbejdet, der bliver udført, gøres frivilligt og uden løn. Pigerne ,der arbejder på internatet, arbejder også frivilligt (de er alle tre englændere). Vi forsøger at sende en masse kvalitetsfoder ned til hundene flere gange årligt. Det er dyrt, og vi søger en masse mennesker om hjælp til at få foderet derned.

Vores store sponsorer af katte- og hundemad er firmaet Dechra, der donerer rigtig meget Specifik mad, Hills har doneret Science Plan samt Royal Canin, der også donerer en masse hunde- og kattemad.

Har du lyst at hjælpe på den ene eller anden måde, så kontakt Frederikssund Dyreklinik på mail: frederikssund-dyreklinik@mail.dk​​

×
Menu
Ring op
Mail