Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Din lokale dyreklinik i Nordjylland

Hos Lendum Dyreklinik ser vi frem til at tage imod dig og dit familiedyr. Vores kompetenceområder dækker bredt og vi gør en dyd ud af, at sikre den rigtige diagnosticering samt behandling af jeres dyr. 

Vi er et team bestående af dyrlæge og veterinærsygeplejerske som vægter tryghed, omsorg og nærhed i forbindelse med jeres besøg på klinikken. 

Åbningstider og Tidsbestilling

Klinikken har åbent alle hverdage mellem 08:00 – 16:00, dog lukket onsdag. I samme tidsrum kan der bestilles tid til konsultation ved at ringe til klinikken på telefon: 98 47 30 85

OBS: Bestilling skal af tid skal ske telefonisk og konsultation afholdes efter aftale. 

Du kan se nogle at vores behandlinger her.

Vi tilbyder trygge behandlinger

Lendum Dyreklinik er en smådyrspraksis, hvor vi har erfaring i at behandle en lang række af forskellige smådyr. Vi går op højt op i efteruddannelse, hvilket betyder, at vi kan behandle på tværs af dyrearterne med stor ekspertise. På klinikken er både ejer og kæledyr i gode hænder, uanset om kæledyret har behov for en lille behandling eller en større operation.

Vi glæder os til at hjælpe dit kæledyr med en god og tryg behandling. 

 

Akut behandling og dyrlægevagt

For akut behov for dyrlægehjælp kan du ringe døgnet rundt hele året.
Her vil du uden for normal åbningstid få fat på en vagthavende dyrlæge.

Det sikrer en hurtig og tryg dyrlægehjælp til dit kæledyr.

Vi fortsætter vagtsamarbejde med Brønderslev Dyrehospital, Bindslev, Sindal, Løkken, Frederikshavn Dyrehospital og Hjørring.

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

 

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


 

5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

×
Menu
Ring op
Facebook