Tilbage til vetgruppen.dk

Dyrlægerne i Lendum
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Dyrlægerne i Lendum
– Din lokale dyreklinik i Nordjylland

Vi ser frem til at tage imod jer og jeres dyr i klinikken. Vores kompetenceområder dækker bredt og vi gør en dyd ud af at sikre den rigtige diagnosticering samt behandling af jeres dyr. 

Vi er et team på 9 bestående af dyrlæger, veterinærsygeplejerske, laborant og klinikassistenter som vægter tryghed, omsorg og nærhed i forbindelse med jeres besøg på klinikken. 

Vores særlige fokusområde er på smådyr og heste og vores klinik blev en del af den landsdækkende kæde Vetgruppen i oktober 2020.

Vi ses i klinikken.  

Åbningstider og Tidsbestilling

Klinikken i Lendum har åbent alle hverdage mellem 08:00 – 17:00, tirsdag dog til klokken 19.00. I samme tidsrum kan der bestilles tid til konsultation ved at ringe til klinikken på telefon: 98 47 30 85

Telefonkonsultation hos en dyrlæge kan ske i hverdagene mellem 08:00 – 09:00. 

OBS: Bestilling skal af tid skal ske telefonisk.

Du kan se nogle at vores behandlinger her.

Vi tilbyder trygge behandlinger

Dyrlægerne i Lendum er en blandet praksis, hvor vi har erfaring i at behandle en lang række af forskellige dyr. Hver dyrlæge har fokusområder, hvori de er specielt efteruddannede. Det betyder, at vi kan behandle på tværs af dyrearterne med stor ekspertise. På klinikken er både ejer og kæledyr i gode hænder, uanset om kæledyret har behov for en lille behandling eller en større operation.

Vi glæder os til at hjælpe dit kæledyr med en god og tryg behandling. 

 

Akut behandling

For akut behov for dyrlægehjælp kan du ringe døgnet rundt hele året.
Her vil du uden for normal åbningstid få fat på en vagthavende dyrlæge.

Det sikrer en hurtig og tryg dyrlægehjælp til dit kæledyr.

Vi fortsætter vagtsamarbejdet med de andre klinikker i området i 2018.

Der vil være to vagtordninger:

Smådyrsvagtordning (hund, kat, gnaver mm)

  • Vagtsamarbejde med Jerslev, Bindslev, Sindal, Løkken, Frederikshavn og Hjørring

Stordyrsvagt (hest, kvæg og får).

  • Vagtsamarbejde med Bindslev, Midtvendsyssel og Løkken.

 

 

Om Vetgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

 

Telefontid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 98 47 30 85 eller send en mail på kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

Facebook anmeldelser

4,9 ud af 5

Baseret på +50 personers meninger


 

5,0 stjerner

Michelle Kyhl Badsberg
Virkeligt søde og kompetente dyrlæger, der arbejder i Lendum. Der er altid rolige bevægelser og god tid til at hilse ordenligt på dyrene, hvilket jeg sætter utroligt meget pris på! …og man er altid sikker på en grundig behandling også – og derudover er de rigtig gode til at forklare og vise hvad de gør, og hvorfor de gør det, så man ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Jeg er så glad for at komme der med mine hunde!!

5,0 stjerner

Rene Jul Nielsen
Helt klart de bedste dyrlæger.. 🙂 Følger sig altid velkommen, Har været der idag men vores hund (og det er i disse coronatider) så professionel behandling, med at holde afstand og overtagelse af hunden. Ingen tvivl spørgsmål da, vi selv skulle forsætte behandlingen. TAK.. 🙂

5,0 stjerner

Karenmarie Sørensen
Har fået en rigtig godt behandling 🍀og hjælp og støtte i forbindelse af behandling og operation a vores hund Frida🌞 Så vi vil varmt anbefale dyrelægerne i Lendum stor Tak til Jytte og Shashia

Dyrlægerne i Lendum
Ulvmosevej 9
9870 Sindal

Tlf: 98 47 30 85
kontakt.lendum@vetgruppen.dk

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 19.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook