Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Trustpilot Widget
Velkommen til

Birkerød Dyrehospital

Din dyrlæge i Nordsjælland

Hos Birkerød Dyrehospital elsker vi dyr, og det lægger vi ikke skjul på i vores daglige arbejde. Som dyrlæger har vi specialiseret os i kæledyr, og i vores moderne lokaler i Birkerød er vi i stand til at diagnosticere og behandle stort set alle almindelige sygdomme hos dit dyr. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen til en behagelig konsultation på Hovedgaden 25 i Birkerød.

Nordsjællands Dyrehospital

Hos Birkerød Dyrehospital ved vi, hvor meget dit kæledyr betyder for dig, og vi gør os derfor umage for at skabe et indbydende og trygt miljø på vores klinik. Når du træder ind i vores reception, vil du opleve, at venlig atmosfære og personlig kundekontakt er i højsædet, så besøget bliver en behagelig oplevelse for både dig og dit kæledyr. Er du nervøs, tager vi os god tid til at sætte dig ind i den enkelte behandling, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade dit dyr i vores varetægt.

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag 10:00 - 16:00

Priser

Birkerød Dyrehospital tilbyder en række behandlinger, hvor priserne er faste – som eksempelvis vaccination, tandrens og lign. Andre sygdoms- eller behandlingsforløb kan være uforudsigelige og derfor svære at prissætte. Se vores prisliste og kontakt vores klinik, hvis du har spørgsmål til en behandling eller til dit kæledyrs sygdom.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, hvis du oplever en ændring i dit kæledyrs adfærd, eller hvis det udviser symptomer på sygdom eller skader.

Henvisningshospitalet i Nordsjælland

Hos VetGruppens dyrlæge i Birkeørd tilbyder vi bl.a. følgende behandlinger og diagnotstik

  • Ortopædi

  • CT scanning

  • Hjertekirurgi

  • Øjenkirurgi

  • Avanceret bløddelskirurgi

Dyrehospital med døgnvagt

Hos Birkerød Dyrehospital tilbyder vi hjælp fra en dyrlæge døgnet rundt. Vi har døgnvagt, som sikrer dig mulighed for hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet. Der er altid en dyrlæge på vagt fra Birkerød Dyrehospital, så vi hurtigt kan behandle dit kæledyr, hvis der opstår akutte problemer.

Kontakt vores døgnvagt på telefon ved akut sygdom. Så hjælper vi dig og dit kæledyr, og giver dig den bedste service.

Dyrlægen i Birkerød er med i VetGruppen

VetGruppen er er sammenslutning af danske dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Birkerød Dyrehospital består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om operation for  overrevet korsbånd (TTA) på din hund, hjertescanning af din kat eller behandling af din kat eller hunds dårlige mave. 

Vores medarbejdere

Fælles for vores medarbejdere er, at de alle ønsker det bedste for dit dyr. Gennem forebyggende og behandlende pleje, søger vi at øge dit kæledyrs sundhed og velvære. Vi tager os bl.a. af tandbehandling, CT-scanning, behandling af discus prolaps, kirurgisk behandling af hornhindesår og operation for lang blød gane og snævre næsebor. 

På Hovedgaden 25 råder vi over det nyeste og bedste udstyr på markedet. Vi har bl.a. operationsstuer og indlæggelsesfaciliteter af højeste standard, vi udfører røntgen, ultralydsscanning og kikkertundersøgelser.

VI ser frem til at møde dig og dit kæledyr

Vi passer på jeres familiedyr

Rolf Thorsen
Dyrlæge og hospitalschef

 

Christian Drews
Dyrlæge og klinikleder

Frederik Alexander Althoehn
Dyrlæge og ortopædkirurg

Nathalie Kiessling
Dyrlæge, Hjerteskanninger

Tryghed, Omsorg, Nærhed

På vores dyreklinik i Birkerød er det vigtigste for os, at I føler jer trygge og tilpas i omgivelserne. Vi forstår, at en tur til dyrlægen kan være anledning til anspændthed og nervøsitet for ejer såvel som for kæledyr. Derfor står vores kompetente team af dyrlæger klar til at tage dig igennem hele proceduren samt en eventuel behandling. Vi gør en dyd ud af at få dig og dit kæledyr til at føle jer så hjemme som muligt. Uanset om der er tale om et ganske simpelt rutinetjek, eller en større operation vil I opleve, at vores smertefri behandling er gennemgående.

Det mener vi nemlig, bidrager til et trygt og komfortabelt miljø for både ejer og kæledyr. Derfor er den tætte dialog med dig, om dit kæledyrs helbred og eventuelle tidligere sygdomsforløb, en af vores største prioriteter. Gennem den tætte dialog sikrer vi også et mere forebyggende resultat, så dit kæledyrs helbred altid vil være i top.

Fuld service og behandling

 Hos vores dyrlæge i Birkerød tager vores service og behandling udgangspunkt i faglig dygtighed og omsorg. Står du f.eks. i en situation, hvor det er nødvendigt, at vi røntgenfotograferer dit kæledyr, sørger vi for at give dyret et beroligende middel ved behov, så det ikke bliver en ubehagelig oplevelse. Dette er blot et af eksemplerne på, den omsorgsfulde fremgangsmåde vores dyreklinik i Birkerød gør brug af. Vores dyrlæger sørger for at finde frem til, hvad dit kæledyr fejler på den mest skånsomme og rolige manér.

Vores dyrlæger arbejder desuden kontinuerligt på at dygtiggøre sig yderligere i faget og udvikler derfor hele tiden deres kompetencer indenfor behandling af kæledyr. Dette er med til at sikre, at du og dit kæledyr får den bedst mulige behandling fra professionelle med styr på deres kram. Vi behandler kæledyr på tværs af hele Nordsjælland og på tværs af forskellige typer af kæledyr. Vi er specialister i behandling af katte, hunde og smådyr, men imødekommer behandling af næsten alle slags kæledyr.

Dyrlægens råd og vejledninger

Leder du efter råd og vejledning til andre emner såsom slankekur, loppekur eller renlighed hos dit kæledyr, kan du også sagtens kontakte vores dyrlæge i Birkerød. Vores hold af dyrlæger er nemlig specialister, i alt der vedrører dit kæledyrs helbred og generelle trivsel. Ligegyldigt hvad der ligger til grund for, at du tager kontakt til os, vil vi tage opgaven på os med et smil og komme med kvalificerede bud på, hvordan vi bedst behandler dit kæledyr, eller løser de problemstillinger, I måtte stå over for. Vi ser frem til at se dig på vores dyreklinik i Birkerød.

×
Menu
Ring op