+45 81 81 89 81

Om klinikken
 

Hos Birkerød Dyrehospital anbefaler vi et årligt sundhedstjek

Trygge rammer hos Birkerød Dyrehospital

Som dyrlæger i Nordsjælland har vi specialiseret os i kæledyr.

I oktober 2016 åbnede Birkerød Dyrehospital dørene op for nogle flotte nyrenoverede lokaler.

På Birkerød Dyrehospital er faglig kompetence og personlig kundepleje i højsædet. Vores kompetencer favner bredt, og vi udfører både almene undersøgelser og mere komplicerede behandlinger og operationer.

Afslappet og tryg atmosfære

I vores klinik på Hovedgaden i Birkerød, møder du altid et smil når du kommer ind af døren. Vores lyse og åbne lokaler skaber rum til en tryg atmosfære for både dig og dit kæledyr. Både dyr og mennesker skal føle sig godt tilpas på vores klinik, og vi ønsker at skabe en professionel, men afslappet atmosfære.

Vores lokaler

Når du træder ind af døren vil du møde vores reception og store venteværelse. Her vil du finde dyreartikler samt foderprodukter til både raske og syge dyr. Birkerød Dyrehospital er en stor klinik med flere konsultationslokaler og operationsstuer. På klinikken kan vi foretage ultralydscanninger og tage røntgen. Vi råder desuden over eget laboratorium, hvor vi kan foretage undersøgelser og analyser af bland andet blod og urin.

Dyrlæge med døgnvagt

Der er altid en dyrlæge på vagt fra Birkerød Dyrehospital. I akutte situationer kan du ringe til os – og vi vil være der for både dit kæledyr og dig.

Mød os

Du og dit kæledyr er altid velkommen på klinikken, også hvis det blot er for at hilse på og få en godbid. Du kan desuden træffe os på telefonnummer +45 81 81 89 81 eller på mail kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

Hjemmebesøg

Har du et ønske om at få besøg af dyrlægen i eget hjem, og dermed undgå en måske stressende tur til klinikken, tilbyder vi også hjemmekonsultationer.

Et godt match mellem pris og kvalitet

Selvom vi tager os tid til at yde tryghed for både dit kæledyr og dig, er vores priser rimelige. Vi har ingen skrubler ved at kalde vores service et godt match mellem pris og kvalitet.

Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge ved at ringe til os alle hverdage mellem 8.30 – 17.30 på telefon .

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer . Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

Åbningstider
Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag 10.00 - 16.00 (butik)
Følg os

Find vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Book tid
Ring op