Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Trustpilot Widget

Om klinikken

Vi er stolte af vores trygge rammer. Læs mere om vores klinik og hospital på siden.

Trygge rammer hos Birkerød Dyrehospital

Som dyrlæger i Nordsjælland har vi specialiseret os i kæledyr.

I oktober 2016 åbnede Birkerød Dyrehospital dørene op for nogle flotte nyrenoverede lokaler.

På Birkerød Dyrehospital er faglig kompetence og personlig kundepleje i højsædet. Vores kompetencer favner bredt, og vi udfører både almene undersøgelser og mere komplicerede behandlinger og operationer.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.birkeroed
@vetgruppen.dk

Vores lokaler

Når du træder ind af døren vil du møde vores søde og hjælpsomme værter samt store og flotte reception. Her vil I finde dyreartikler samt foderprodukter til både raske og syge dyr. Birkerød Dyrehospital er en stor klinik med flere konsultationslokaler og operationsstuer. På klinikken kan vi blandt andet foretage CT-skanninger, kikkertundersøgelser, avanceret ultralyd og røntgen mv. Vi råder desuden over eget laboratorium, hvor vi kan foretage undersøgelser og analyser af bland andet blod og urin.

Dyrlæge med døgnvagt

Der er altid en dyrlæge på vagt fra Birkerød Dyrehospital. I akutte situationer kan du ringe til os – og vi vil være der for både dit kæledyr og dig.

Mød os

Du og dit kæledyr er altid velkommen på klinikken, også hvis det blot er for at hilse på og få en godbid. Du kan desuden træffe os på telefonnummer +45 81 81 89 81 eller på mail kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

Tryghed

Det skal være trygt at komme til dyrlægen. Derfor forsøger vi så vidt muligt at adskille katte og hunde i klinikken, både i venteområde og konksultationer.

Et godt match mellem pris og kvalitet

Selvom vi tager os tid til at yde tryghed for både dit kæledyr og dig, er vores priser rimelige. Vi har ingen skrubler ved at kalde vores service et godt match mellem pris og kvalitet.

×
Menu
Ring op