+45 81 81 89 81

Birkerød Dyrehospital
er Nordsjællands største
vagt- og henvisningshospital

 

Er dit kæledyr blevet akut syg?

Ring 81 81 89 81

Få hjælp døgnet rundt hos vores akutte dyrlæge i Birkerød

Leder du efter et passioneret og kyndigt dyrlægeteam i Nordsjælland, som ovenikøbet har døgnåbent? Vores dyrehospitali Birkerød er en døgnbemandet dyrlæge, der tilbyder råd, vejledning og behandling døgnet rundt, året rundt. Vores ønske er at hjælpe alle vore patienter – også selvom skaden sker på en fredag aften. Når man er kæledyrsejer, ved man, at sygdom kan opstå når som helst, hvor som helst. Man er ikke herre over, hvornår ens kæledyr bliver ramt af akut sygdom eller kommer galt afsted. Er uheldet ude, så tilbyder vores dygtige dyrlæger akut behandling!

Har du brug for en akut dyrlæge i weekenden?

Skulle dit kæledyr blive ramt af sygdom eller komme til skade i weekenden, skal du blot ringe til vores døgnbemandede vagttelefon. Klinikken tilbyder behandling i weekenden, men kun efter telefonisk aftale. Når I kontakter vagttelefonen, vil det vagthavende personale spørge ind til symptomer samt booke en tid til jer. For at sikre at vores team er klar til at modtage jer, er det vigtigt, at I booker en tid, inden I ankommer til adressen.

Akut dyrlæge – Hvad er akutte symptomer?

Vi oplever ofte, at kæledyrsejere har svært ved at vurdere, hvilke symptomer der er akutte. Der er ikke to sygdomsforløb, som er ens, og derfor kan det være svært at læse sig frem til en diagnose på nettet. Ved udredningen er det vigtigt, at der tages udgangspunkt i netop dit dyrs symptomer. Ved sygdom med symptomer som feber, opkast eller diarré kan det være svært at vurdere, om der er akut brug for hjælp. Du bør derfor ringe til os og fortælle os om de symptomer, dit dyr oplever, så vi sammen kan finde ud af, om det skal tilses ved en vagthavende dyrlæge eller ej .. 

Har dit kæledyr været ude for en ulykke og halter eller har dybe flænger, bør du også kontakte os, da knoglebrud og dybe flænger kan kræve akut behandling ved en dyrlæge. 

Uanset om dit kæledyr pludselig er blevet ramt af sygdom eller er kommet til skade, bør du kontakte vagthavende dyrlæge for at få afklaret, om der er brug for akut dyrlægehjælp, eller om I kan afvente og booke en tid til normal åbningstid. 

Akut dyrlæge i Danmark – Vi vægter et tæt samarbejde højt!

VetGruppens klinikker er spredt over hele Danmark og det vigtigt for os, at vi arbejder sammen som ét organ. At VetGruppens klinikker ligger forskellige steder i landet, ser vi som en meget stor fordel! Dyrlægefaget er i konstant udvikling, og sparring mellem dyrlæger med forskellige baggrunde og specialeområder er derfor guld værd. For at sikre at vores faglige kompetencer er konstant opdaterede, er vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker forpligtede til løbende efteruddannelse. Med andre ord: hos os er dit kæledyr i trygge hænder!

Har du brug for en akut dyrlæge i København? Så ring til os i dag!

Vi ser tit, at kæledyrsejere tror, at et besøg hos en akut dyrlæge bliver en dyr omgang. Og grundet den “potentielt” store regning oplever vi ofte, at folk desværre ikke tager kontakt til en akut dyrlæge, når deres kæledyr er blevet ramt af pludselig sygdom, men i stedet venter til normal åbningstid. Ved sygdom eller skader bør du altid ringe til dyrlægevagten! Bare ét enkelt døgn uden behandling, kan gøre meget skade. 

Søger du en dygtig dyrlæge i København og Nordsjælland? Og er du særligt på udkig efter en, der altid kan give en hjælpende hånd?

Hos VetGruppen finder du en dygtig dyrlægevagt, der altid står klar til at hjælpe dig, når dit kæledyr har brug for hjælp. Når uheldet er ude er det afgørende, at hjælpen ikke er langt væk. På baggrund af vores passion for dyrs ve og vel tilbyder vi derfor, at dit kæledyr til enhver tid kan få behandling hos vores professionelle dyrlægevagt, der tager imod dig og dit kæledyr døgnet rundt, året rundt.

Hvem er VetGruppen?

VetGruppen er en landsdækkende gruppe af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, der holder til i København, Sjælland, Fyn og Jylland. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe og behandle dyr, og VetGruppen er således et godt og sikkert sted at henvende sig, hvis dit kæledyr har behov for at blive tilset af en professionel.

VetGruppen er et fælles navn for vores fællesejede dyreklinikker i København, Nordsjælland. Sjælland, Fyn og Jylland. Klinikkerne har moderne indretning og alt det nødvendige udstyr, det kræver at kunne tilbyde en lang række behandlinger af høj kvalitet.

Døgnvagt hos Birkerød Dyrehospital og Valby Dyrehospital

Du finder de samme gode behandlingsmuligheder på alle vores klinikker. Dog har vi valgt at samle dyrlægevagten på to steder, nemlig på Valby Dyrehospital og Birkerød Dyrehospital.

Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter, året rundt.

BIRKERØD DYREHOSPITAL
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag 10.00 - 16.00 (butik)

VetGruppen

VetGruppen er er sammenslutning af danske dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Birkerød Dyrehospital består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om operation for  overrevet korsbånd (TTA) på din hund, hjertescanning af din kat eller behandling af din kat eller hunds dårlige mave. 

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op
Video kons