Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Døgnvagt hos VETgruppen

Akut brug for hjælp?

Er dit kæledyr blevet akut syg? Vi tilbyder døgnvagt ved akut sygdom.

Ring 81 81 89 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Søger du en dygtig dyrlæge i København og Nordsjælland? Og er du særligt på udkig efter en, der altid kan give en hjælpende hånd?

Hos VETgruppen finder du en dygtig dyrlægevagt, der altid står klar til at hjælpe dig, når dit kæledyr har brug for hjælp. Når uheldet er ude er det afgørende, at hjælpen ikke er langt væk. På baggrund af vores passion for dyrs ve og vel tilbyder vi derfor, at dit kæledyr til enhver tid kan få behandling hos vores professionelle dyrlægevagt, der tager imod dig og dit kæledyr døgnet rundt, året rundt.

Hvem er VETgruppen?

VETgruppen er en landsdækkende gruppe af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, der holder til i København, Sjælland, Fyn og Jylland. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe og behandle dyr, og VETgrupen er således et godt og sikkert sted at henvende sig, hvis dit kæledyr har behov for at blive tilset af en professionel.

VETgruppen er et fælles navn for vores fællesejede dyreklinikker i København, Nordsjælland. Sjælland, Fyn og Jylland. Klinikkerne har moderne indretning og alt det nødvendige udstyr, det kræver at kunne tilbyde en lang række behandlinger af høj kvalitet.

Døgnvagt hos Birkerød Dyreklinik og Valby Dyreklinik

Du finder de samme gode behandlingsmuligheder på alle vores klinikker. Dog har vi valgt at samle dyrlægevagten på to steder, nemlig på Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.

Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter, året rundt.

Vagttillæg

Udenfor normal åbningstid fra kl 18:00-22:00 er der et vagttillæg på 900,00 kr. samt tillæg på andre ydelser.
Fra kl 22:00-06:00 er der et vagttillæg på 1300,00 kr.

Der vil være et tillæg på kørsel i vagten på 100%.

Kontakt dyrlægevagten ved akutte problemer

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt kontakte dyrlægevagten. Dyrlægevagten holder til på Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Klinikken er nem at komme til i bil, med bus og S-tog (Danshøj station).

Har du spørgsmål til, hvordan dyrlægevagten hos VETGRUPPEN fungerer, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores tre klinikker, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

Birkerød DYREKLINIK
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

Åbningstider
Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag 10.00 - 16.00 (butik)
Følg os

Find vej

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Birkerød Dyreklinik hedder nu Birkerød Dyrehospital

Navneændringen afspejler de ændringer der er sket, hvor vi er vokset i størrelse og kompetencer. Det dyreglade personale hjælper både raske dyr, syge dyr, der kræver indlæggelse og tager imod henvisninger fra kolleger døgnet rundt, året rundt. Fra glade killinger og hvalpe til alvorligt syge dyr. Med fast døgnbemanding og mulighed for avanceret diagnostik og behandling, er det naturligt at Birkerød Dyreklinik nu ændrer navn til Birkerød Dyrehospital.

Noget der ikke ændrer sig er vores kerneydelser, der stadig er nærhed, tryghed og omsorg.

Vi håber vores firbenede gæster og deres ejere vil tage godt imod det nye navn.

×
Menu
Book tid
Ring op
Cookie- og privatlivspolitik