+45 81 81 89 81

Birkerød Dyrehospital
er Nordsjællands største
vagt- og henvisningshospital

 

Er dit kæledyr blevet akut syg?

Ring 81 81 89 81

300

Få hjælp døgnet rundt hos vores akutte dyrlæge i Birkerød

Leder du efter et passioneret og kyndigt dyrlægeteam i Nordsjælland, som ovenikøbet har døgnåbent?

Vi er et døgnbemandet dyrehospital, der tilbyder vejledning, behandling og døgnindlæggelse på hverdage, aftener og weekender, hele året rundt. 

Akut dyrlæge – Hvad er akutte symptomer?

Vi oplever ofte, at kæledyrsejere har svært ved at vurdere, hvilke symptomer der er akutte. Der er ikke to sygdomsforløb, som er ens, og derfor kan det være svært at læse sig frem til en diagnose på nettet. Ved udredningen er det vigtigt, at der tages udgangspunkt i netop dit dyrs symptomer. Det kan være svært at vurdere om der er akut brug for hjælp

Vi anbefaler derfor at I ringer til os og fortæller os om de symptomer I oplever, så vi sammen kan finde ud af om vi skal tilse dit dyr eller rådgive per telefon. 

Akut dyrlæge i Danmark – Vi vægter et tæt samarbejde højt!

Birkerød Dyrehospital er er Nordsjællands største vagt- og henvisningshospital og samarbejder derfor med en lang række dyreklinikker beliggende på Sjælland. 

I vil derfor kunne opleve at jeres lokale dyrlæge omstiller og henviser til os ved travlhed eller uden for normal åbningstid. Hvis I normalt er tilknyttet en anden dyreklinik, vil vi naturligvis sende journalen til dem senest dagen efter, således at evt. ekstra prøver eller kontroller kan fortsætte hos dem. 

Døgnvagt hos Birkerød Dyrehospital og Valby Dyrehospital

Du finder de samme gode behandlingsmuligheder på alle vores klinikker. Dog har vi valgt at samle dyrlægevagten på to steder, nemlig på Valby Dyrehospital og Birkerød Dyrehospital.

Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter, året rundt.

 

Parkering

Der er gratis parkering de første 2 timer på alle tider af døgnet ved Birkerød Dyrehospital, på Teglporten, 3460 Birkerød.

Teglporten ligger på den anden side af Birkerød Dyrehospital’s hovedindgang, og kan ses på kort nedenfor.

BIRKERØD DYREHOSPITAL
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag 10.00 - 16.00 (butik)

VetGruppen

VetGruppen er er sammenslutning af danske dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Birkerød Dyrehospital består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om operation for  overrevet korsbånd (TTA) på din hund, hjertescanning af din kat eller behandling af din kat eller hunds dårlige mave. 

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op
Video kons