+45 81 81 89 81
  • HENVISNING

    VI GARANTERER, AT HENVISTE PATIENTER SENDES TILBAGE EFTER ENDT BEHANDLING

VAGT – OG HENVISNINGSHOSPITAL NORDSJÆLLAND

Birkerød Dyrehospital er et moderne og højt specialiseret dyrehospital, hvor alle henvisninger foregår i tæt kommunikation med den henvisende dyrlæge. Vi sætter en ære i kommunikation og vil derfor altid fremsende  en fyldestgørende journal indeholdende videre plan, prøvesvar og røntgen billeder mm., således at kontroller, anden behandling/udredning kan fortsætte hos jer.

 

Ved øjensygdom:
Birkerød Dyrehospital foretager udredninger af medicinske øjensygdomme og har stor erfaring med avanceret mikroskopisk øjenkirurgi. Birkerød og Valby Dyrehospital har fælles døgnvagt ved akutte øjenskader.

Ortopædi:
Vi tilbyder stort set alle avancerede orthopædiske indgreb, herunder knækirurgi, albuekirurgi, hoftekirurgi, frakturbehandling, artrodeser,  rygkirurgi, artroskopi mm. Vi har mulighed for indlæggelse over flere dage samt genopgtræning. Yderligere er vi stolte over vores moderne 64 slice CT skanner, der er den bedst mulige kvalitet. Dette sikre optimale billeder med den største detaljegrad.

Kardiologi:
Som døgnåbent vagthospital har vi stor erfaring med behandling og diagnosticering af hjertesygdomme. Vi foretager ultralydsskanninger af bug og hjerte, diagnostisk EKG og blodtryksmålinger (HDO). Desuden har vi stor erfaring med anæstesi af komplicerede hjertepatienter og foretager både hjerte- og thorakskirurgi, bl.a. PDA operationer.

 

Vores særlige kompetencer

For mere information så tryk på vores særlige kompetence (markeret med fed), eller ring til os på 81 81 89 81 og tryk 2, hvis du ringer som dyrlæge.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 81 81 89 81 eller send en mail på kontakt.birkerød@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

BIRKERØD DYREHOSPITAL
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag 10.00 - 16.00 (butik)

VetGruppen

VetGruppen er er sammenslutning af danske dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Birkerød Dyrehospital består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om operation for  overrevet korsbånd (TTA) på din hund, hjertescanning af din kat eller behandling af din kat eller hunds dårlige mave. 

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op
Video kons