+45 81 81 89 81
  • Det sidste farvel

Et sidste farvel
 

Hunden er menneskets bedste ven. Desværre bliver de ikke lige så gamle som os. Derfor må man som  hundeejer på et tidspunkt erkende at tiden er inde til at sige farvel.

Det er altid svært at tage afsked med sit kæledyr. Derfor bestræber vi os på at skabe en venlig og imødekommende atmosfære i konsultationen. På Birkerød Dyrehospital vil vi gerne være med til at give din hund en værdig afslutning på livet og sørger derfor altid for en smertefri og nænsom aflivning. 

Hvordan foregår det?

En aflivning kan foregå på flere måder, afhængig af hvad I og dyrlæge vurdere som den bedste løsning for jer. Der kan dog være situationer, hvor en evt. sygdom gør at mulighederne indskrænkes. 

Fælles for aflivninger er at de foretages på hundens og jeres præmisser. Dvs. når I er klar til den sidste behandling, gives medicin der får jeres hund til at sove. Når hunden er helt i narkose, og dermed hverken kan høre, se eller mærke hvad der sker, gives den sidste medicin. Nogle ønsker at være der til det sidste, mens andre helst er fri. Det er helt op til jer, hvad som i føler er bedst for jer. 

Hvad skal der ske efterfølgende?

Når der er sagt farvel har man flere muligheder. Dette aftales typisk inden selve aflivningen, så man ikke behøver at tage stilling til dette efterfølgende. 

Hunde og katte bliver kremeret på samme vis som os mennesker. Ønsker man at have den særskilte aske med hjem er dette muligt. Vores samarbejdspartner, der står for denne del, tilbyder også at asken anvendes i et smukt askesmykke, komme tilbage i en flot urne i keramik eller filt. De er meget søde til at forevige jeres minder på netop den måde, som I ønsker det. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 81 81 89 81 eller send en mail på kontakt.birkerød@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

BIRKERØD DYREHOSPITAL
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag 10.00 - 16.00 (butik)

VetGruppen

VetGruppen er er sammenslutning af danske dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Birkerød Dyrehospital består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om operation for  overrevet korsbånd (TTA) på din hund, hjertescanning af din kat eller behandling af din kat eller hunds dårlige mave. 

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op
Video kons