+45 81 81 89 81

AFLIVNING AF KATTE
 

Hos Birkerød Dyrehospital anbefaler vi et årligt sundhedstjek

AFLIVNING AF KATTE

Selvom katte kan opnå en høj alder lever de ulykkeligvis ikke helt så længe som vi mennesker.

Derfor kommer der også altid et tidspunkt i en katteejers liv, hvor der skal siges farvel til den firbenede ven.

Hos VetGruppen har vi fuld forståelse for, hvor svært aflivning af katten kan være for ejeren. Derfor gør vi også alt for at give dit kæledyr en værdig og anstændig afslutning på livet under afslappede forhold, så det sidste farvel ikke bliver mere fortvivlende, end det er i forvejen.

Alle ansatte på vores to klinikker i Birkerød og Valby har stor kærlighed til dyr. Derfor elsker vi også at arbejde med dem. Aflivning af katte er desværre en mindre behagelig del af jobbet. Dog er aflivning i nogle tilfælde det bedste for dyret, og så er det mindste, vi kan gøre, at give din kat en skånsom og smertefri død.

Aflivning af katten i hjemmet

Katte er territoriale dyr, som ofte befinder sig bedst i vante rammer. Derfor bryder mange katte sig heller ikke om at tage til dyrlægen, hvor omgivelserne, lydene og lugtene er fremmede. Hos VetGruppen synes vi ikke, at din kats sidste dag skal være fyldt med stress og ubehag. Derfor tilbyder vi at udføre aflivningen af katten i hjemmet. Aflivning i hjemmet kan tilbydes efter nærmere aftale.

Om VetGruppen

Når du besøger en af VetGruppens klinikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland møder du et kompetent og involveret personale, som har dit kæledyrs ve og vel i fokus.

Det er vores arbejde og fornemmeste opgave at varetage dit kæledyrs helbred, og derfor er alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker forpligtede til videreuddannelse. Vi ønsker at have et personale, der besidder en høj faglighed, som lever op til moderne standarder.

Hos VetGruppen tilbyder vi en bred vifte af ydelser – lige fra almindelige konsultationer over vaccination til aflivning af katte og hunde. Ved henvendelse vil du blive henvist til din foretrukne afdeling.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 81 81 89 81 eller send en mail på kontakt.birkerød@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

Birkerød Dyrehospital
Hovedgaden 25
3460 Birkerød

Tlf: 81 81 89 81
Email: kontakt.birkeroed@vetgruppen.dk
Åbningstider
Mandag 08.00 - 17.30
Tirsdag 08.00 - 17.30
Onsdag 08.00 - 17.30
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag 10.00 - 16.00 (butik)
Følg os

Find vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Skriv
Ring op
Video kons