Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 81 81 89 81
  • TANDBEHANDLING GNAVERE

TANDBEHANDLING GNAVERE
 

Det kan være svært at vurdere, hvornår ens kæledyr trænger til en tandbehandling hos dyrlægen.

Alle dyreracer er ikke ens, og kan derfor kræve særlig viden eller håndtering. Vi i Vetgruppen går meget op i at alle dyr skal have den bedste og mest optimale behandling. Vi er utrolig heldige at vores hospital ligger ganske tæt på et af landets bedste klinikker til håndtering og behandling af kaniner og gnavere. Derfor henviser vi altid vores kaniner og marsvin til dem. I kan læse mere om det på deres hjemmeside kaninklinikken.dk eller møde dem i Dyrlægehuset Farum, hvor Katie og hendes team vil tage godt imod jer. De kan desuden kontaktes på tlf.   44 22 22 26

Kaniner og andre gnavere har et genetisk udfordring, fordi deres tænder aldrig stopper med at vokse. Det betyder, at du som ejer af fx kaniner, chinchillaer, marsvin, deguer etc. skal være ekstra opmærksom på at fodre korrekt. Hø, græs, broccoli, kål, bønnespirer og selleri tvinger gnavere til at tygge fra side til side, hvilket sliber tænderne naturligt. Derimod sliber foderpiller ikke korrekt. Vokser din gnavers tænder for langt, kan den ikke spise, og det kræver en tandslibning hos din dyrlæge.

Er du i tvivl om, hvad dit kæledyr fejler, kan du altid tage kontakt til VetGruppen. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig til et eventuelt behandlingsforløb.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 81 81 89 81 eller send en mail på kontakt.birkerød@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

×
Menu
Ring op