Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
7060 2124 
Akut brug for hjælp?

Lokal dyrlæge i Grenå

Her på Grenå Dyrehospital er vi et team af dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver vores specialeområder, men en fælles interesse i at give dig og dit kæledyr de bedste behandlinger og oplevelser! 

Høj faglig kvalitet og dyrs velfærd er vores højeste prioritet i dagligdagen – derudover står vi altid klar til at rådgive dig, da det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at overlade dit kæledyr til Grenå Dyrehospital. 

Læs mere

Moderne smådyrshospital

Vi er et moderne smådyrshospital som kan tilbyde mange faciliteter til behandling af hund, ka og gnavere med mere. Vi varetager opgaver som neutralisering af hund og kattandrensninger, knogleoperationer og meget mere. Derudover opdaterer vi løbende vores udstyr og følger hele tiden med den nyeste udvikling, så vi er i stand til at tilbyde den bedste behandling; blandt andet råder vi over digital røntgendentalrøntgenlaser og eget laboratorium.

Vi glæder os til at hjælpe dig og dit kæledyr

Dyrlægevagten Djursland

Grenå Dyrehospital har dyrlægevagten i hverdage 17.00 – 22.00 og i weekenden fra 08.00 – 22.00. I øvrige tidsrum henviser vi til Nordre Dyrehospital, Lystrup.

Ring på vores hovednummer 7060 2124 

Læs mere

Hils på vores personale
 

Det er os, du møder både i klinik, butik og webshop
 

Claus Andersen
Dyrlæge og klinikleder

Ida Østergaard
Dyrlæge

Sidsel Lykke Andersen
Dyrlæge

Pia Visby
Dyrlæge

Emma Poulsen
Aut. veterinærsygeplejerske

Nadja Nielsen
Aut. veterinærsygeplejerske

Ava Mortensen
Aut. veterinærsygeplejerske

Anne-Sofie Tranemose
Veterinærsygeplejerskeelv

Karoline Drasbæk Jensen
Veterinærsygeplejerskeelev

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

×
Menu
Ring op