Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
7060 2124 

HOSPITALET

Dyrlæger for familiens kæledyr i Grenå og Djursland

HOSPITALET
 

Et moderne dyrehospital med gode faciliteter til hunde, katte og andre smådyr. 

Trygge omgivelser til kæledyr

Grenå Dyrehospital er et moderne smådyrshospital hvor vi hovedsagligt tager imod hunde, katte og kaniner, men også tilser gnavere, fugle og visse krybdyr. 

Receptionen

Når du først ankommer træder du ind i vores skranke/venteområde, hvor veterinærsygeplejerskerne er klar til at tage imod dig og dit kæledyr. Den bagerste del af venteområdet er forbeholdt katte, for at mindske stressen for dem en smule. Her finder du også en kattehylde, hvor du kan placere din kat. Det giver bedre overblik og tryghed. 

I reception har du også mulighed for at købe hunde- og kattefoder samt diverse plejemidler. Vores veterinærsygeplejersker står altid klar med faglig rådgivning, så du får det helt rigtige med til netop dit kæledyr. 

Konsultation og operation

Vi råder over to konsultationsrum, hvor dyrlægen undersøger og behandler dit dyr. 

Det ene konsultationsrum bliver desuden brugt til vores tandbehandlinger når der ikke er konsultationer. Hertil har vi en moderne ultralydsrenser, narkoseapparat, fuldt monitoreringsudstyr, iltgenerator, samt dental røntgen

Derudover har vi et stort operationsrum hvor vi dagligt foretager diverse forskellige operationer – både inden for blødels-og knoglekirurgi. Herinde har vi endnu et narkoseapparat, en iltgenerator og fuldt monitoreringsudstyr, så anæstesisygeplejersken kan monitorere dit kæledyrs vitale funktioner tæt under anæstesi – herunder puls, blodtryk, iltmætning, hjerterytme, samt vejrtrækningsfrekvens-og kvalitet. Vi har desuden mulighed for tilkobling af væskebehandling direkte i blodbanen. 

Herinde findes også udstyr til diverse forskellige knogleoperationer, samt akutoperationer som for eksempel kejsersnit. 

Burrum

På Grenå Dyrehospital har vi et separat burrum til henholdsvis hund og kat, for at de stresser hinanden mindst muligt. Begge burrum er desuden indrettet så de indlagte dyr mindst muligt kan se andre patienter. Vi sprøjter med feromoner som har en beroligende effekt på hunde og katte.

Burene er indrettet med en skridsikker måtte. Desuden får hver patient både et tæppe til at ligge på og eventuelt et over sig. Efter operation bliver de indlagte patienter tilbudt mad og vand, samt mulighed for en lille luftetur. 

Er dit kæledyr indlagt henover natten kommer der en dyrlæge og tilser det. 

Røntgenrum og laboratorium

Dit kæledyr kan få taget røntgenbilleder på vores moderne digitale røntgenanlæg i forbindelse med diagnostik eller operation. Desuden har vi i foråret 2021 inversteret i et helt nyt In-house laboratorium fra Idexx, så du kan få svar på blodprøver indenfor 30 minutter. 

Derudover laver vi også andre laboratorieundersøgelser som for eksempel analyse af urin eller afføring.

×
Menu
Ring op