Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
7060 2124 

TANDBEHANDLINGER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Grenå og Djursland

TANDBEHANDLING
 

Tandrens, ekstraktion og tandrøntgen. Vi tager tænderne under behandling.

På Grenå Dyrehospital kan du få tandbehandling af din hund, kat og gnaver. Vi udfører tandrensning, tandrøntgen, mundhuleundersøgelser samt tandoperationer og udtræk.

Forud for tandrensning skal dit kæledyr til tandtjek hos dyrlægen, for at se om der skal foretages medicinsk behandling inden selve tandrensningen. 

Selve tandbehandlingen foregår i fuld narkose som ved en operation, hvilket betyder at dit kæledyr indlægges hos os hele formiddagen. Du skal også tage samme forholdsregler som ved en operation både før og efter.

Er dit kæledyr 5 år eller derover anbefaler vi altid en blodprøve før det lægges i narkose. Den foretages som udgangspunkt på samme dag. 

Anbefalinger efter tandbehandling

Hvis dit kæledyr har fået foretaget ekstraktioner anbefaler vi, at du opbløder dens mad eller fodrer med vådfoder i de følgende dage. Desuden vil dit kæledyr modtage smertebehandling efterfølgende. 

Vi anbefaler, at du børster dit kæledyrs tænder, og gør du det ikke allerede er det et godt tidspunkt at begynde efter en tandrens. Ved ekstraktioner anbefaler vi dog at vente 10 dage. Hvis dit kæledyr ikke er vant til at få børstet tænder skal det tilvænnes langsomt. Du kan få vejledning ved din veterinærsygeplejerske. Husk at bruge tandpasta til dyr, da de ikke tåler tandpasta til mennesker. 

Derudover, anbefaler vi vores kvalitetsfoder, som har tandstenskontrol. Vi kan også tilbyde tyggeben med tandstenskontrol og lang tyggetid, som øger den mekaniske rensning. 

×
Menu
Ring op