Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
7060 2124 

YDELSER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Grenå og Djursland

GENERELT OM YDELSER
 

Dit kæledyr kan få hjælp til lidt af hvert hos os. Vi har samlet et overblik herunder. 

Viden og behandling

Hos Grenå Dyrehospital bestræber vi os på en løbende opdatering af nyeste viden og behandlingsformer, for at kunne tilbyde en så god og faglig behandling som muligt. Derfor deltager personalegruppen jævnligt i forskellige kurser og efteruddannelsesområder. Dette både indenlands og i udlandet. Den konstante bestræbelse på udvikling giver en rigtig god dynamik på Grenå Dyrehospital, hvilket er til stor gavn for vores kunder og de kære dyr.

Operationsovervågning

Alle dyr til operationer tilsluttes diverse overvågningsudstyr, der under hele operationen konstant kontrolleres af narkosesygeplejersken. Udover den tekniske monitorering overvåger hun også patienten klinisk. Dene kombination af konstant overvågning med fokus på vitale funktioner som puls, hjerterytme, blodtryk, temperatur, iltmætning, vejrtrækningskvalitet samt vejtrækningsfrekvens, gør at du kan føle dig mere tryg ved at overlade dit kæledyr til operation hos os. 

In house laboratorium

I 2021 har vi investeret i vores eget laboratorium til analyser af blodprøve. Så nu kan du få hurtigt svar på prøver ved sygdom. Desuden anbefaler vi en blodprøve til alle dyr over 5 år inden narkose. Det giver dyrlægen endnu bedre mulighed for at vælge den helt rigtige narkose til neop dit dyr. 

Digital røntgenoptagelse

Den nye tekniske udvikling går meget hurtigt, hvilket blandt andet kan ses i Grenå Dyrehospitals investering i to digitale røntgen anlæg. Et til de almindelige optagelser, og et specialdesignet til tand-og mundhuleoptagelse. 

Tandbehandling

Mange dyr døjer med dårlige tænder, hvilket nedsætter livskvaliteten. Vi foretager både tandrensning, tandpudsning, ekstraktion og rodbehandling. 

Laserbehandling

Vi har et nyudviklet og meget behandlingseffektiv laserapparat til behandling af blandt andet smerter og opheling af sår.

×
Menu
Ring op