Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 10 95 55

FODERTILSKUD

Dyrlæger for familiens kæledyr i Aarhus og omegn

FODERTILSKUD

Er din hund eller kat er bange nytårsaften?

Forebyggelse er at foretrække fremfor behandling. Men er det nødvendig at give dyret lidt beroligende til at komme gennem nytåret, skal du kontakte os.

Der findes forskellige fodertilskud, som kan reducere nervøsitet, stress og angst. De kan købes i håndkøb her hos os.

• KALM: Fås til både hund og kat. Reducerer nervøsitet, stress og angst. Fås flydende eller som tabletter. (Indeholder mælkepeptider, L-tryptophan (fremmer udskillelsen af serotonin, som er et ”feel happy” hormon), L-theanin (afslappende effekt) og B-vitamin.)

• Zylkene: Fås både til hund og kat. Virker beroligende og afslappende. Fås som kapsel med pulver i, kapslen kan åbnes og pulveret strøs over dyrets mad. (Indeholder mælkeprotein.)

• Adaptil (til hund) og Feliway (til kat): Er feromoner (dufthormoner), der gør dyrene trygge. Findes som spray, diffuser til stikkontakten og som halsbånd til hunde.

• Royal Canin Calm: Er et fuldfoder til katte og små hunde, som ikke accepterer fodertilskud. Foderet nedsætter stress og angst.

• Lydtræning: Dette kan gøres ved hjælp af en CD med fyrværkerilyde på. (Denne træning bør opstartes flere måneder i forvejen for at have optimal effekt.)

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med jul og nytår, er du velkommen på klinikken til en uforpligtende snak om hvad du kan gøre for dit dyr.

På den måde får alle forhåbentlig en god jul og et godt nytår.

×
Menu
Ring op
Mail
Online Booking