Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

VetCare
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en sundhedsplan til dine kæledyr

VetCare

Et langt og sundt liv for din og familiens hund og kat kræver tryghed, omsorg og nærhed. Det får I hos Dyrlæge Mikkelsen og vores landsdækkende netværk af dyreklinikker og -hospitaler.

Ved Dyrlæge Mikkelsen ønsker vi et langt og sundt liv for dit kæledyr. Vi tror på, at sundhed bevares bedst gennem rådgivning og forebyggelse. Derfor har vi udviklet VetCare. En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

VetCare indeholder alle de forebyggende undersøgelser og rådgivningen, du har behov for til dit raske kæledyr. Med en månedlig ydelse fra 129 kr, kan du sove trygt om natten med vished om at vi er der for dig og dit kæledyr.

Hvis uheldet skulle være ude, træder din sygeforsikring ind og dækker de udgifter, der kunne komme. Her vejleder vi dig i sygeforsikring til dit dyr og hjælper dig med at håndtere forsikrings papirerne, hvis uheldet skulle være ude.

VetCare hund
 

Hund Normalpris VetCare
Årlig sundhedseftersyn og standard vaccine (DHPPI og L4) special vacciner (kennelhoste) og vacciner ved udlandsrejser er undtaget. Her afregnes merprisen for den ekstra vaccine 720,- Inkluderet
Negleklip uden bedøvelse efter behov (beregnet ud fra 4 x negleklip på et år) 396,- Inkluderet
Gratis receptudskrivning ved kronisk sygdom, beregnet ud fra fire receptudskrivninger 400,- Inkluderet
Fri videokonsultation med en dyrlæge. De booker tid direkte her på sitet. Inkluderet
Gratis tandtjek 125,- Inkluderet

Prisen er 129,- om måneden.

VetCare kat
 

Kat Normalpris VetCare
Årlig sundhedseftersyn og standard vaccine (kattesyge, katteinfluenza og chlamydia) special vacciner (leukæmi) og vacciner ved udlandsrejser undtaget. Her afregnes merprisen for den ekstra vaccine 672,- Inkluderet
Gratis tandtjek 125,- Inkluderet
Gratis receptudskrivning ved kronisk sygdom, beregnet ud fra fire receptudskrivninger 400,- Inkluderet
Fri videokonsultation med en dyrlæge. De booker tid direkte her på sitet. Inkluderet

Prisen er 129,- om måneden,-

ÅRLIGT SUNDHEDSTJEK OG VACCINATION VED EN DYRLÆGE

Det årlige sundhedstjek ved en af vores dyrlæger omfatter en grundig sundhedsundersøgelse med fokus på tænder, tandkød, øjne, ører, hud, pels, poter, hjerte og lunger. Der kigges også på generel trivsel og om hunden/katten er i korrekt foderstand. Hvis neglene er for lange vil de også blive klippet.

Det årlige sundhedstjek vil give os gode chancer for at tage mange lidelser i opløbet.

Der vil i forbindelse med undersøgelse blive vurderet om der er behov for vaccination. Der findes mange forskellige muligheder i forbindelse med vaccination og vi vil i fællesskab finde frem til den korrekte løsning for lige netop din kat.

Regelmæssig vaccination vil beskytte hunden mod en lang række alvorlige sygdomme som f.eks. parvovirus, smitsom leverbetændelse, kennelhoste, hundesyge og leptospirose. Nogle gange kan det også være nødvendigt at beskytte mod rabies, borrelia, nasal kennelhoste (disse er dog ikke inkluderet i abonnementsordningen).

Regelmæssig vaccination beskytter katte mod katteinfluenza, kattesyge og evt. chlamydiose. Disse komponenter er inkluderet i helsepakken. Yderligere vaccination mod eksempelvis rabies er ikke inkluderet, men du får disse ydelser til en yderst fordelagtig pris, hvis de foretages i forbindelse med den årlige sundhedsundersøgelse

GRATIS NEGLEKLIP

Vi tilbyder gratis negleklip når man er medlem af VetCare. Negleklippet foretages af en veterinærsygeplejerske. Dette forudsætter at du selv kan holde dit kæledyr på rolig vis. Skal kæledyret holdes af personalet hos Dyrlæge Mikkelsen eller skal kæledyret bedøves opkræves der almindelig betaling.

Neglene klippes så korte som det er muligt på det vågne dyr.

Er der en mistanke og at katten er syg vil det blive anbefalet at lave yderligere undersøgelser, hvor der er en dyrlæge indover. Dette er dog ikke inkluderet i helsepakken.

FRI VIDEOKONSULTATION 

Som VetCare medlem har du mulighed for gratis videokonsultation ved en dyrlæge. Det betyder at du kan få familiens hund eller kat tilset af en dyrlæge uden at skulle forlade hjemmet. Benyt nedenstående link til at booke tid til videokonsultation

Recept og medicinudlevering

Ifølge loven kræves der kendskab til det dyr der skal have udleveret medicin. I forbindelse med abonnementsordningen udleveres recepten gratis (der skal blot betales for medicinen). Dette betyder at du får gratis recepter til bl.a. ormekur, hjertemedicin, gigtmedicin og lignende.

 

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online