Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Hudlidelser og allergi
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Hudlidelser og allergi hos kæledyr

Et dyrs hud har den vigtige funktion at beskytte mod udefrakommende bakterier, der kan forstyrre dyrets helbredsmæssige balance. Hudlidelser er desværre ganske udbredte blandt kæledyr, og hos Dyrlæge Mikkelsen har vi derfor fokus på behandling af alt fra fældning til farlige forandringer i huden. Kontakt os i dag for at høre mere om de mest almindelige hudlidelser hos fx hunde og katte eller for at bestille tid til et tjek af dit dyrs hud.

Almindelige hudlidelser hos kæledyr

De mest almindelige indikatorer på hudlidelser er kløe og irritation hos dit dyr. Årsagen til dette kan skyldes flere forskellige ting, som bl.a. fejlernæring, parasitter, hormonelle forandringer, allergiske reaktioner og infektioner. Almindelige hudlidelser er fx bylder og udslæt, men kan også være mere alvorlige lidelser som fx hudkræft.

Klør dit kæledyr sig mere end normalt, eller gnubber det sig op af ting for at dulme irritationen, bør du straks kontakte Dyrlæge Mikkelsen for et tjek af dit kæledyrs hud.

Behandling af hudlidelser hos Dyrlæge Mikkelsen

Mange hudlidelser har de samme generelle symptomer, kløe og irritation, så det kræver derfor en omfattende udredning at afgøre, hvilken hudsygdom der er tale om. Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi stor erfaring med hudsygdomme hos dyr, og vi foretager bl.a. allergitest, blodprøver, hudskrab og hudbiopsier, så vi kan foretage den mest kvalificerede diagnosticering af dit dyr.

Når vi har klarlagt omfanget af dit kæledyrs hudlidelse, vil vi tage en samtale med dig om hvordan vi bedst kan ændre på dårlige forhold i dyrets liv, der har en negativ indflydelse på dens hud, fx foder og allergi, men vi vil også lægge en konkret plan for dyrets behandlingsmuligheder i vores klinik.

Vil du høre mere om de mest almindelige hudlidelser hos bl.a. hunde og katte eller har du mistanke om at dit dyr døjer med fx infektion eller allergi, er du altid velkommen til at kontakte os for en samtale om dit dyrs behandlingsbehov.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online