Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

DYREKLINIKKEN

Hos Dyrlæge Mikkelsen er vi et team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der alle har det til fælles, at vi brænder for arbejdet med dyr. Vi holder til i vores hyggelige dyreklinik i Herning, hvorfra vi udfører de fleste behandlinger af dit kæledyr.

For os er det er vigtigt, at både du og dit kæledyr finder tryghed i behandlingen, hvad enten der er tale om en rutinemæssig vaccination eller et mere alvorligt indgreb. Derfor bruger vi, sammen med dig, tid på at tale tingene igennem, så alle er sikre på, hvad der skal ske, før vi påbegynder vores arbejde.

FOKUS PÅ “PATIENTEN”

Hos Dyrlæge Mikkelsen lægger vi stor vægt på den individuelle behandling af vores patienter og vi forsøger altid at skabe en behagelig og tryg stemning for dit og dit kæledyrs besøg. Vi gør desuden meget ud af at vejlede vores kunder i forhold til pasning, stimulation, ernæring m.m., så vi sammen kan sikre dit dyrs sundhed.

Vi lægger alle kræfter i at behandle og bekæmpe allergi og hudlidelser, ligesom vi har fokus på den medicinske behandling, samt udførelse af blød-dels kirurgiske operationer, altså fx fjernelse af svulster, operationer i bughulen mv.

TID TIL INDIVIDUEL BEHANDLING OG SERVICE

Vi sætter en dyd i at tage os den tid, der skal til for at tilbyde den bedste behandling. Enhver situation er unik, og vi kan altid afsætte lidt ekstra tid til dine spørgsmål.

Vi bestræber os altid på at give dig og dit kæledyr den bedst mulige oplevelse hos os. Kontakt os i dag for at bestille din næste tid.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online