Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Adfærd
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Adfærd

Pernille har været certificeret siden 2017 og har fortsat sin faglige udvikling med en specialisering i familiedyrs adfærd. Vi er også stolt over at være Fear Free Certificeret Elite, hvilket afspejler hendes dedikation til at skabe positive og stressfri oplevelser for dyrene.

Pernille har mere end 10 års erfaring inden for træning af dyr og en bred vifte af kurser i både hunde- og katteadfærd, vi tilbyder adfærdskonsultationer til dig og dit kæledyr. Uanset om din hund eller kat viser uønsket adfærd på grund af frygt, aggression, separationsangst eller andre udfordringer, er vi her for at hjælpe.

En adfærdskonsultation hos Pernille begynder med en grundig samtale og adfærdsudredning. Herefter udarbejdes en skræddersyet træningsplan, som sendes til dig via e-mail. Pernille tager alle adfærdsproblemer seriøst, uanset om de er store eller små, og hendes tilgang er baseret på forståelse, tålmodighed og venlighed.

Pernilles mål er at give dig de redskaber, du har brug for, for at skabe positive ændringer i din hunds eller kats adfærd. Undervejs vil hun guide og vejlede dig, mens du aktivt deltager i træningen og tilpasser træningsplanen efter behov.

Nogle eksempler på adfærdsproblemer, vi kan hjælpe med, inkluderer separationsangst, lydangst, aggression, uønsket gøen, ressourceforsvar, frygt, angst, stress, urenlighed og destruktiv adfærd.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og dit kæledyr for at skabe harmoni i jeres liv. Kontakt os gerne for at planlægge en adfærdskonsultation og begynde rejsen mod en gladere og mere harmonisk tilværelse med dit kæledyr.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online