Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Tandbehandlinger til dyr
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Tandbehandlinger til dyr

Dyr der bor i naturen får på mekanisk vis renset deres tænder af det de spiser. Fx hjælper knogler, hår, brusk og hud til at fjerne bakterier og plak, men da kæledyr lever under andre forhold, er det nødvendigt at udvælge det rette foder, samt supplere med tyggeben og regelmæssige tandtjek hos dyrlægen for at opnå den samme effekt. Vi tilbyder altid faste lave priser på tandtjek, så kontakt os i dag for at bestille tid til dit dyr.

Vigtigheden af sunde tænder

Tænderne er desværre et overset område hos de fleste dyr, men hvad mange ejere glemmer at tænke på er, at tændernes sundhed har stor betydning for dyrets generelle helbredstilstand. Ligesom hos mennesker indeholder dyrenes mundhule mange bakterier, der hurtigt formerer sig og spreder sig til resten af kroppen samt de indre organer, hvis de ikke fjernes. Manglende mund- og tandhygiejne kan fx være skyld i tandkødsbetændelse og paradentose, men kan også sprede sig og medføre livstruende sygdomme som fx nyresvigt, bronchitis og dårlig hjertefunktion.

Tandbehandling hos Dyrlæge Mikkelsen

Hos Dyrlæge Mikkelsen er vi udmærket klar over vigtigheden af sunde tænder, og vi har derfor fokus på behandling af mundhule og tænder hos alle dyr. I forbindelse med vores unghundetjek leverer vi fx et gratis tandtjek, men ellers tilbyder vi også altid tandtjek til faste lave priser, så dit kæledyr ikke skal lide under tandpine og de deraf følgende sygdomme.

Ved et tandtjek hos os gennemgår vi dit dyrs mundhule og tænder grundigt for at tjekke for eventuelle tegn på sygdom. Vi foretager tandrensning, tandslibning, måling af tandkødslommer samt fjernelse af tænder og diverse tandoperationer.

Det skal du være opmærksom på

Vores dyr kan af gode grunde ikke fortælle os, hvornår de har behov for at komme til dyrlægen til et tandtjek, men der er dog nogle tydelige tegn, der indikerer, at der er et behov. Hvis dit kæledyr har dårlig ånde, ikke spiser sin mad, har løse tænder, tydeligt irriteret tandkød eller generelt virker nedtrykt og i smerte, bør du straks søge professionel hjælp.

God mund- og tandhygiejne er vejen til et godt helbred, så har du mistanke om at dit kæledyr lider af milde tandsmerter eller udpræget tandsygdom, står vi klar til at hjælpe.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online