Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Operationer
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Operationer

Dyr er medlemmer af familien, som vi både holder af og bekymrer os om. Hos Dyrlæge Mikkelsen elsker vi dyr, og har stor erfaring med professionel behandling og operation i behagelige og trygge omgivelser. Læs med her for et udpluk af de operationer vi udfører i vores klinik i Herning, eller kontakt os hvis du ikke finder hvad du søger. Vi udfører alle almindelige behandlinger, af fx hunde og katte, og vi glæder os til at se dig og dit kæledyr i vores klinik.

VORES ØNSKER FOR OPERATIONS-SITUATIONEN

Når du besøger vores klinik, er det vigtigt for os, at det er en god oplevelse for både dig og dit dyr, også selvom det er med udsigt til en større operation. Vi ønsker at skabe trygge rammer for jeres besøg, så en konsultation hos dyrlægen hverken er noget du eller dit dyr skal frygte. Gennem en indledende samtale vil vi sætte dig grundigt ind i hvordan behandlingen af dit dyr vil foregå, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade dit dyr i vores hænder.

Alle operationer foregår i vores moderne faciliteter og med det nyeste udstyr, så vi kan tilbyde en tidssvarende og professionel behandling af dit dyr. I klinikken råder vi over røntgen og blodanalyse apparater, hvilket sikrer en præcis diagnosticering inden vi påbegynder en behandling.

ALMINDELIGE OPERATIONER OG INDGREB

Hos Dyrlæge Mikkelsen foretager vi mange forskellige operationer hver eneste dag, nogle blot rutinemæssige indgreb, andre mere alvorlige operationer. Af standardindgreb, hvor dyret i princippet ikke fejler noget, men hvor ejeren alligevel ønsker en korrektion, kan vi bl.a. nævne neutralisering, som dækker over sterilisation af hundyr og kastration af handyr.

Vil du høre mere om de behandlinger og operationer vi tilbyder hos Dyrlæge Mikkelsen, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online