Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Døgnvagt hos VETgruppen

Akut brug for en dyrlæge?

Er dit kæledyr blevet akut syg? Vi tilbyder døgnvagt ved akut sygdom.

Ring 81 81 77 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Dyrlæge døgnvagt

Sygdomme og akutte skader indtræffer ikke altid indenfor normal åbningstid. De kan lige så vel ramme dit kæledyr en søndag som en onsdag. Derfor har vi døgnåbent

Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at få dyrlægehjælp uden for normal åbningstid, hvis du vælger at komme hos VETgruppen.

VETgruppens klinikker med døgnvagt har åbent i weekenden, dog kun efter telefonisk aftale. Det betyder, at du og dit kæledyr til enhver tid kan søge hjælp hos os. VETgruppens personalegruppe består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende, der alle arbejder sammen som én gruppe, trods det vi er fordelt på 6 dyreklinikker. Dette bringer mange fordele med sig. Først og fremmest har vi mange sparringspartnere, hvilket højner vores faglige niveau.

Søger du en dyrlæge eller dyrehospital i København, eller Nordsjælland med døgnvagt? Og er du særligt på udkig efter en, der altid kan give en hjælpende hånd?

Hos VETgruppen finder du en dygtig dyrlægevagt, der altid står klar til at hjælpe dig, når dit kæledyr har brug for hjælp. Når uheldet er ude er det afgørende, at hjælpen ikke er langt væk. På baggrund af vores passion for dyrs ve og vel tilbyder vi derfor, at dit kæledyr til enhver tid kan få behandling hos vores professionelle dyrlægevagt, der tager imod dig og dit kæledyr døgnet rundt, året rundt.

Hvem er VETgruppen?

VETgruppen er en landsdækkende kæde af af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, der holder til i København, Nordsjælland, Sjælland, Fyn og Jylland. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe og behandle dyr, og VETgruppen er således et godt og sikkert sted at henvende sig, hvis dit kæledyr har behov for at blive tilset af en professionel.

VETgruppen er et fælles navn for vores fællesejede dyreklinikker landet over. Klinikkerne har moderne indretning og alt det nødvendige udstyr, det kræver at kunne tilbyde en lang række behandlinger af høj kvalitet.

Døgnvagt hos VET-GRUPPEN

Du finder de samme gode behandlingsmuligheder på alle klinikker. Dog har vi valgt at samle dyrlægevagten på Valby - og Birkrød Dyreklinik.

Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter, året rundt.

Vagttillæg

Udenfor normal åbningstid fra kl 18:00-22:00 er der et vagttillæg på 900,00 kr. samt tillæg på andre ydelser.
Fra kl 22:00-06:00 er der et vagttillæg på 1300,00 kr.

Der vil være et tillæg på kørsel i vagten på 100%.

Kontakt dyrlægevagten ved akutte problemer

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt kontakte dyrlægevagten. Dyrlægevagten holder til på

  • Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Klinikken er nem at komme til i bil, med bus og S-tog (Danshøj station).
  • Birkerød Dyreklinik på adressen Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Klinikken er nem at komme til i bil (gratis parkering døgnet rundt), med bus og S-tog (Birkerød Station). 

Har du spørgsmål til, hvordan dyrlægevagten hos VETgruppen fungerer, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores tre klinikker, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv