Skip to main content
Trustpilot Widget

Dyrlægevagt i København og på Nordsjælland

Akut brug for en dyrlæge?

Er dit kæledyr blevet akut syg? Vi tilbyder dyrlægevagt i København og på Nordsjælland ved akut sygdom

Ring 81 81 77 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

Dyrlæge døgnvagt

Sygdomme og akutte skader indtræffer ikke altid indenfor normal åbningstid. De kan lige så vel ramme dit kæledyr en søndag som en onsdag. Derfor har vi døgnåbent

Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at få dyrlægehjælp uden for normal åbningstid, hvis du vælger at komme hos VetGruppen.

VetGruppens klinikker med dyrlægevagt har åbent i weekenden, dog kun efter telefonisk aftale. Det betyder, at du og dit kæledyr til enhver tid kan søge hjælp hos os på alle tider af døgnet. VetGruppens personalegruppe består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende, der alle arbejder sammen som én gruppe, på trods af, at vi er fordelt på 6 dyreklinikker. Dette bringer mange fordele med sig. Først og fremmest betyder det, at vi har mange sparringspartnere, hvilket højner vores faglige niveau. Du kan altså være sikker på, at det altid er en kompetent dyrlægevagt, du får hjælp af.

Søger du en dyrlæge eller et dyrehospital i København eller på Nordsjælland med dyrlægevagt og døgnåbent?

Hos VetGruppen finder du en dygtig dyrlægevagt, der altid står klar til at hjælpe dig, når dit kæledyr har brug for hjælp. Når uheldet er ude, er det afgørende, at hjælpen ikke er langt væk. På baggrund af vores passion for dyrs ve og vel tilbyder vi derfor, at dit kæledyr til enhver tid kan få behandling hos vores professionelle dyrlægevagt, både i København og på Nordsjælland. Vores dyrlægevagt tager imod dig og dit kæledyr døgnet rundt, året rundt.

Hvem er VetGruppen?

VetGruppen er en landsdækkende kæde af af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere, der holder til i København, Nordsjælland, Sjælland, Fyn og Jylland. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe og behandle dyr, og VetGruppen er således et godt og sikkert sted at henvende sig, hvis dit kæledyr har behov for at blive tilset af en professionel.

VetGruppen er et fælles navn for vores fællesejede dyreklinikker landet over. Klinikkerne har moderne indretning og alt det nødvendige udstyr, det kræver at kunne tilbyde en lang række behandlinger af høj kvalitet.

Hvis du mangler en dyrlæge med døgnvagt, er der hjælp at hente hos os

Vores dyrehospital i Valby og Birkerød har døgnåbent, og det betyder, at vores kompetente team af dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker altid står klar til at hjælpe dit dyr døgnet rundt, hvis det pludselig bliver akut syg eller får en akut skade. Det er aldrig til at vide, hvornår en skade eller akut sygdom indtræffer, og derfor er det rart at være sikker på, at der er hjælp lige i nærheden fra en dyrlægevagt.

Med vores store kærlighed til dyr og vores store passion for at hjælpe dyr i nød, sørger vi altid for, at dit dyr får den fornødne hjælp og omsorg, samt at både du og dit dyr føler jer i trygge hænder, uanset hvornår på døgnet, I måtte have brug for hjælp. Det er nemlig vigtigt, at du kontakter en dyrlæge, hvis du oplever, at dit dyr ikke har det godt.

Mange venter ofte med at ringe til en dyrlæge, grundet den potentielt store regning, det kan medføre at besøge en døgn dyrlæge, og vi ved godt, at en dyrlæge døgnvagt for mange kan blive omkostningskrævende grundet de dyre tillæg. Dog vil vi altid råde dig til, at du ringer til os, hvis dit dyr får en akut skade eller bliver akut syg, dels så du er sikker på, at det får den fornødne hjælp, dels så vi kan vurdere, hvorvidt der rent faktisk er behov for, at dit dyr bliver tilset af vores dyrlægevagt.

Selvom vores to dyrehospitaler har døgnåbent, og der altid vil være en dyrlægevagt klar til at tilse dit dyr, er det vigtigt at huske på, at du i første omgang altid skal henvende dig telefonisk til os, hvis dit dyr har behov for dyrlægehjælp udenfor vores normale åbningstider. Dette så vi kan forberede os på modtagelsen af dig og dit dyr. 

Døgnvagt hos VetGruppen

Du finder de samme gode behandlingsmuligheder på alle klinikker. Dog har vi valgt at samle dyrlægevagten på Valby og Birkerød Dyreklinik.

Her kan du, ved akut sygdom, få dit kæledyr behandlet på alle døgnets tidspunkter, året rundt.

Vagttillæg

Udenfor normal åbningstid fra kl 18:00-22:00 er der et vagttillæg på 900,00 kr. samt tillæg på andre ydelser.
Fra kl 22:00-06:00 er der et vagttillæg på 1300,00 kr.

Der vil være et tillæg på kørsel i vagten på 100%.

Kontakt dyrlægevagten ved akutte problemer

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt kontakte dyrlægevagten. Dyrlægevagten holder til på

  • Valby Dyreklinik på adressen Vigerslevvej 132, 2500 Valby. Klinikken er nem at komme til i bil, med bus og S-tog (Danshøj station).
  • Birkerød Dyreklinik på adressen Hovedgaden 25, 3460 Birkerød. Klinikken er nem at komme til i bil (gratis parkering døgnet rundt), med bus og S-tog (Birkerød Station). 

Har du spørgsmål til, hvordan dyrlægevagten hos VetGruppen fungerer, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores tre klinikker, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og dit kæledyr!

×
Menu
Døgnvagt