Skip to main content
Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Øjenlidelser
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Øjensygdomme hos hunde og katte

Øjensygdomme ses ofte hos hunde og katte. Øjenbetændelse samt øjne der løber i vand er de mest almindelige, men vi behandler også mange andre typer af øjensygdomme ved Dyrlæge Mikkelsen.

Vores Dyrlæge Pernille Vesenberg Ransborg er i gang med efteruddannelsen GpCert omkring øjenlidelser med en ekstra overbygning. Denne klæder Pernille på til at kunne diagnosticere øjensygdommene der er lokaliseret til øjenlåg og øjenomgivelser, hornhinden, de indre strukturer i øjnene såsom regnbuehinden og linsen. Til sidst på forløbet vil hun endda kunne hjælpe med diagnostik omkring øjenlidelser bag linsen og nær øjets nerve. 

 

Om øjensygdomme ved hunde

Øjenlidelser og øjensygdomme hos hunde kan være til store gene og føre til mere alvorlige komplikationer, hvis der ikke bliver taget hånd om dem. Det er blandt andet tilfældet ved fejlstillede øjenhår, som er en lidelse hos hunde, der i værste tilfælde kan medføre alvorlige øjenlidelser. Som dyrlæger ser vi desuden en række øvrige øjensygdomme hos hunde, som kan være meget ubehagelige og føre til nedsat syn og blindhed – herunder linseluksation og kroniske hornhindesår. Da din hund ikke nødvendigvis udviser symptomer i kraft af sin veludviklede lugte- og høresans og derfor kan virke upåvirket af sine øjengener i de tidlige stadier, kan det være en rigtig god idé at få undersøgt din hunds øjne regelmæssigt. Vores dyrlæge Pernille Vesenberg Ransborg erfaring og ekspertise er med til at sikre, at vi kan opdage øjensygdomme hos hunde i de tidlige stadier – og dermed øge sandsynligheden for et vellykket behandlingsforløb. Kontakt en af vores klinik, hvis du vil høre nærmere, eller hvis du ønsker at bestille tid til en konsultation.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online