Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 21 47 00 22

Vi søger en smådyrsdyrlæge til en fast stilling og en hestedyrlæge til et barselsvikariat med mulighed for efterfølgende fastansættelse                                                                                                                                           

Praksis består af to smådyrsklinikker samt en udkørende del til både heste og smådyr. Vores team udgøres pt. af fem dyrlæger, tre veterinærsygeplejersker, to elever og en klinikassistent. Faglighed og omsorg for dyrene og deres ejere er kærneværdier hos os. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø meget højt. Det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det er hårdt, og det lykkes vi meget godt med. Der er opbakning og støtte kolleger imellem og alles mening tæller. Vores arbejdsopgaver er varierede og da praksis er udstyret med bl.a. direkte røntgen til smådyr og heste, tandunit og -røntgen til smådyr, tandudstyr til heste, ultralydsscanner til smådyr og heste, in-house lab fra IDEXX, gastroskop og veludstyrede operationsstuer, er der rig mulighed for at diagnosticere og behandle de fleste typer af patienter.   Vi er en del af Vetgruppen og er meget begejstrede for de muligheder det giver os i form af udvikling, uddannelse og fællesskab. Praksis er beliggende i Sønderborg og Broager. Broager er en charmerende landsby og Sønderborg er den største by i Sønderjylland og har alt hvad der ønskes af en storby og er samtidig omgivet af smuk natur med hav og skov.                                                                                                                                                                                      

Den dyrlæge vi søger er engageret, empatisk og fagligt velfunderet. Du kan arbejde selvstændigt og har mod på nye udfordringer og lyst til at lære og udvikle dig. Du er en holdspiller og har god humor, gode kommunikationsevner og en høj arbejdsmoral. Om du er nyuddannet eller har erfaring er ikke det vigtigste, du får gode kolleger at sparre med eller lære af.                                                                                                                                                                                                                                        

Vores nye smådyrsdyrlæge afløser Lise, som efter 9 år hos os har søgt nye udfordringer. Du får primært base på klinikken i Sønderborg og kommer til at indgå i et team, hvor vi alle har hjertet med og brænder for vores fag. Der vil være masser af spændende opgaver med konsultationer, kirurgi og udredning af patienter. Du vil få rige udviklingsmuligheder og har du et særligt interesseområde, kan dette prioriteres.

Vores nye hestedyrlæge afløser Jette, som skal på barsel. Du får en praksisbil og kommer til at arbejde tæt sammen med vores anden hestedyrlæge Jeppe. Vi har også dygtige hesteveterinærsygeplejersker, som hjælper til. Vores hestepraksis er i vækst både omfangsmæssigt og fagligt, så der er gode muligheder for udvidet diagnostik og behandling. Du får en afvekslende hverdag med masser af udfordringer.

Arbejdstiden kan være mellem 30 og 37 timer efter dine ønsker. Vi indgår i vagtsamarbejde med nabopraksis og har 6-skiftet vagt. Begge stillinger ønskes besat d. 01.08.2023. Du er meget velkommen til at kontakte klinikleder Birgitte med evt spørgsmål på mail eller tlf 22339887. Vi venter spændt på at høre fra dig.                                                                                                          

Send din ansøgning til: birgitte.koerende@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op
Mail