Tilbage til vetgruppen.dk
+45 2217 7778
  • VELKOMMEN TIL HORSEDOC

    OPERATIONER, HALTHEDSUNDERSØGELSER OG GENOPTRÆNING

Hestehospital i Århus & udkørende hestepraksis i Østjylland

Horsedoc.dk startede som én mobil hestepraksis med alt i bilen. Røntgen, laser, ultralydsscanner, tandudstyr og endoskop. Idag har vi fem udkørende dyrlæger og et hestehospital ved Århus. Det betyder også, at vi dækker vores egen vagt.

På hestehospitalet modtager vi dagligt patienter fra Fyn og hele Jylland. Vores speciale er haltheder, udredninger af problemheste, rehabilitering og genoptræning ved brug af kiropraktor og fysioterapeut samt handel og røntgen.

Vi modtager også mange henvisninger ved avancerede tandbehandlinger. Vi laver tandekstraktioner ved hjælp af buccotomi og minimally invasive surgery.

På hestehospitalet udfører vi også diverse operationer.

Vi ser det som vores fornemste opgave, at du som hesteejer får en præcis diagnose på et givent problem, før vi går igang med behandling. Vi går videnskabeligt til værks. Ved halthedsudredninger bruger vi computerbaseret måleudstyr og systematiske metoder.

Læs mere

Pas bedre på din hest!

 

Her på hjemmesiden kan du læse vores blog, der har fokus på, hvad DU selv kan gøre for at behandle din hest optimalt og undgå unødige dyrlægebesøg. Har du spørgmål til emner du finder på siden eller søger du viden om et emne. Så tøv ikke med at skrive til os.

SEND SMS

SEND MAIL

FACEBOOK MESSENGER

Følg os 👍 – Vi er på Facebook for at hjælpe hesteejere med at forebygge sygdomme og undgå unødige dyrlægebesøg.

 

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller handelsundersøgelse af hest. 

Bestil tid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17.00

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 22177778 eller send en mail på kontakt.horsedoc@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
TELEFONTID

Mandag 07.30  – 13.00
Tirsdag  07.30  – 13.00
Tirsdag  07.30  – 13.00
Onsdag  07.30  – 13.00
Torsdag 07.30  – 13.00
Fredag   07.30  – 13.00

DØGNVAGT &  AKUT BEHANDLING

kontakt.horsedoc@vetgruppen.dk

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

© 2022 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
SMS
Ring op
Mail