Skip to main content
+45 57 83 02 52

Overskrift her

Læs om vores klinik her.

Frederiksberg Dyreklinik – “Dyrenes sundhed – hele livet”

Vi vil gerne være din dyrlæge i Sorø på Vestsjælland. Vi er idag i stand til at tilbyde et stort udvalg af diagnostiske undersøgelser og kirurgiske behandlinger.

Faciliteter

Det skyldes dels, at vi med tiden har udvidet vores laboratorie faciliteter, der muliggør hurtige laboratoriesvar på langt de fleste akutte prøver, hvilket bevirker at vi hurtigt kan indlede en  behandling for patienten.

Vi tilbyder også blodprøver før operationer, der kan give dyrlægen en sikkerhed for, om patienten er egnet til bedøvelse.

Vores anæstesi er på et meget højt niveau og sikkerheden stor. Udstyret er det samme som findes på humane hospitaler og vi har meget overvågning på, der sikrer at vi til enhverv tid, kan følge patientens tilstand. Dette føres i journaler, der følger patienten hele livet.

Faglig viden

Gennem kurser sikrer vi at vores faglige viden og behandlingsmetoder er så nye som mulig, så vores patienter får den bedst tænkelige behandling. Vi lægger megen vægt på at vores patienter, men også deres ejere føler sig godt tilpas hos os, så undersøgelse og information sker i så rar en atmosfære som det er muligt. Kodeord er OMSORG, som også indgår i vores værdigrundlag

I vores galleri kan du se forberedelsesrummet til operationsstuen. Her gøres patienterne klar til operation, fx klipning af område før operation. Det er ligeledes her, at der forgår tandbehandlinger. Desuden råder klinikken over tandrøngten, røngten og scanner

Forsikringsordninger

Vi anbefaler, at man tegner en sygekasseforsikring på sin hund/kat/hest. Der findes flere selskaber på markedet  Agria, Dyrekassen Danmark med flere. Vi opfordrer til, at man læser policerne godt igennem  og vælger den forsikring, der passer en bedst. Grunden til anbefalingen er, at man så kan vælge den bedste behandling for sit dyr, hvis det bliver syg eller kommer til skade.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.frederiksberg
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op
Skriv