Skip to main content

Hørsholm mobile hestepraksis

Hos Hørsholm Hestepraksis laver vi en stor del af vores daglige arbejde ude i stalden hos din hest. I kørepraksis kan vi klare de fleste typer af opgaver og det er her vi dels klarer de faste opgaver som vaccination og tandrasp, dels de akutte opgaver såsom kolik og sårbehandling m.m. Vi har mobilt udstyr, så vi blandt andet kan tage røntgenbilleder og lave ultralydsscanninger ude i stalden.

Vi kan komme til dig 24/7 365 dage om året

Hvis vi ikke kan give din hest den optimale undersøgelse eller behandling ude hos dig, kan du få din hest undersøgt på vores klinik. På klinikken har vi endnu flere muligheder for undersøgelse, diagnostik og behandling.

Har du akut brug for hjælp til din hest uden for normal åbningstid (mandag-fredag kl. 8-16), er vi med i en vagtordning, hvor enten vi eller en af vores samarbejdspartnere kan komme og tilse din hest.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig og din hest under Vi tilbyder.

Vagten

Hørsholm Hestpraksis har et vagtsamarbejde med andre klinikker i området, så du kan få fat i en dyrlæge, når du har brug for det. Vagten går på skift, men vi har vagten oftest, fordi vi er flest ansatte i Hørsholm Hestepraksis.

Samarbejdspartnere

Charlottenlund Hesteklinik, IKeyVet, Lyngby Hestepraksis og Dr. Sommer v/ Peter Sommer.

Priser

Vagtbesøg mellem kl 07.30-21 pålægges et vagtgebyr på 100% oveni honoraret – medicin og materialer koster det samme. Kørsel takseres fra vagthavende klinik og fra Hørsholm Hestepraksis koster det 12 kr. pr. kørt km frem og tilbage, når vi har vagten.

Mellem kl 21-07.30 pålægges et vagtgebyr på 200% oveni honoraet. Dette gælder dog ikke, hvis din hest er tilset tidligere samme dag, f.eks. kolik genbehandling. I dette tilfælde, vil der blive pålagt et gebyr på 100%, som det gælder for den øvrige vagttid.

De forskellige klinikker har deres egne priser i vagten.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.hoersholm@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op