Skip to main content

Laser terapi

Laser terapi (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) er en nyere behandlingform, som vi hos Hørsholm Hestepraksis har god erfaring med. Laserbehandlingen virker smertelindrene, fremmer heling og reducerer inflammation og hævelse, og benyttes til blandt andet seneskader, rygsmerter og andre muskulære smerter, sår m.m.

På klinikken tilbyder vi behandlinger med laser

Laseren udsender lys, som starter en kaskade på cellulært niveau. Alle celler i kroppen indeholder små energidannende organer, mitochondrier, der danner energi, som cellerne bruger for at virke optimalt. Når væv beskadiges, som ved fx en seneskade, påvirkes cellernes funktioner og produktionen af energi nedsættes. Det bevirker at cellen ikke fungerer optimalt, men når cellerne rammes af laserstrålerne tilføres de energi, og herved genopretter cellerne deres evne til at reparere det beskadiget væv.

Behandlingerne skal ses som et supplement til den øvrige dyrlæge ordinerede behandling. Er du allerede i et genoptræningsforløb eller står din hest stille med en seneskade, ondt i ryg, lænd eller lignende, kan Laser terapi være med til at fremme helingen hos din hest. Laser terapi har utroligt mange anvendelses muligheder, så ring endelig og spørg, om vi kan hjælpe dig og din hest til at komme hurtigere tilbage på banen igen.

Alle behandlinger foretages på klinikken af en erfaren veterinærsygeplejerske og der behøver ikke at være en dyrlæge med til behandlingerne. Det kan vi selvfølgelig godt imødekomme. Hvis du ønsker behandligen udført af en dyrlæge, skal du blot påregne et honorar til dyrlægen oveni prisen.

Pris for laser behandlinger

Pris for 10 behandlinger på klippekort 2.000 kr.  + moms

Pris for 1 enkelt behandling 250 kr. + moms

Hvert klip svarer til en behandling á 10 minutters varighed.

Behandling af overlinie, skulder mm. tager 20 – 30 minutter og der bruges klip fra klippekortet derefter.

Optimalt behandlingsforløb

Uge 1: Mandag, Onsdag og Fredag

Uge 2: Mandag, Onsdag og fredag

Uge 3: Tirsdag og Torsdag

Uge 4: Onsdag

Mellem hver behandling skal der helst gå 24 timer. 

Behandlingen kan sagtens foretages en gang ugentligt, det forlænger bare behandlings perioden og den ønskede effekts indtræden.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.hoersholm@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op