Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Akut dyrlæge

Akut dyrlæge – hele døgnet

Har du brug for en akut dyrlægetid?

Hvis dit kæledyr bliver sygt, er det afgørende, at du kan få en akut dyrlægetid – uanset ugedag og tid på døgnet. Derfor har VETGRUPPENs afdelinger i både Valby og Birkerød døgnvagt alle ugens dage, så dit kæledyr kan få hurtig behandling, hvis det bliver nødvendigt.

VETGRUPPEN består af to fællesejede dyreklinikker i Birkerød og Valby. Klinikkerne arbejder sammen for at sikre dig og dit kæledyr den bedste behandling og den højeste faglighed. Vi bestræber os på at skabe en behagelig og venlig atmosfære i vores klinikker – for både ejere og kæledyr. Det er vigtigt, at du føler, at dit dyr er i gode hænder, når du har brug for en akut dyrlæge.

Vi behandler ofte syge dyr fra hele Sjælland, Lolland og Falster. Er du bosiddende på Fyn, refunderer vi altid broafgiften ifbm. med dit besøg hos os, ved fremvisning af gyldig kvittering på broafgift. Ring gerne til os, for at høre mere om dette.

Ring 81 81 89 81

Vi sidder klar til at hjælpe dig og dit kæledyr i trygge omgivelser.

VETGRUPPEN

Hos VETGRUPPEN har vi et engageret og kompetent team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og medhjælpere. Dyrlægerne i VETGRUPPEN har forskellige specialeområder, og derfor samarbejder vores tre klinikker på kryds og tværs, så dit kæledyr altid kan få stillet den rette diagnose og modtage den nødvendige behandling.

Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker hos VETGRUPPEN er forpligtede til løbende efteruddannelse. Dyrlægefaget er et fag i konstant udvikling, og vi stiler efter at holde vores faglige kompetencer opdateret løbende, så vi altid kan tilbyde en tidssvarende og optimal behandling af dit kæledyr.

Klinikkerne

På vores klinikker råder vi over indlæggelsesfaciliteter og operationsstuer med moderne udstyr – herunder tandpleje- og tandrøntgenudstyr, og vi tilbyder en bred vifte af behandlinger til dit kæledyr. Vi tilbyder blandt andet laserbehandling, ultralydsscanning og som de eneste på Sjælland, udfører vi laserkirurgi. Vi har egne laboratorier til rådighed, hvor vi selv analyserer blod,- afførings- og urinprøver.

Kontakt

Hvis du har brug for en akut dyrlæge udenfor klinikkernes almindelige åbningstider, kan du kontakte døgnvagten på tlf. 81818981. Konsultation udenfor åbningstid foregår på klinikken i Valby.

Vi tilbyder også hjemmekonsultation, hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge i trygge og vante rammer.

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv