Skip to main content
Trustpilot Widget

Negleklip hund

Trænger din hund til af få klippet kløerne? Så tag den med på en af VET Gruppens tre klinikker i Birkerød, Kastrup eller Valby. Her står vores søde og dygtige personale klar til rådgive om negleklip på din hund. Hvis du er nervøs for at klippe for langt ind, så det bløder, er vi selvfølgelig også behjælpelige med at klippe din hunds kløer.

Negleklip til din hund i trygge rammer

Selvom hunde færdes udenfor hver dag, slider de sjældent kløerne nok til, at man helt kan undgå, at de skal klippes en gang imellem. Derfor er det vigtigt, at du som hundeejer sørger for regelmæssige negleklip til din hund, da kløerne nemt kan blive for lange og være til gene for den, når den går.

Det er bestemt ikke alle hunde, der er lige glade for at få klippet negle. Derfor kan der i nogle tilfælde være behov for at sætte lidt ekstra tid af til negleklip på hunden. Hos VET Gruppen er personlig kundepleje og tålmodighed over for både kæledyr og ejere en integreret del af vores DNA, og vi giver os gerne god tid, hvis din hund føler ubehag ved at få klippet kløer. Hunde er følsomme væsener med hver deres unikke personlighed, og som professionelle behandlere og hundeelskere vil vi altid tilpasse vores opførsel til lige netop din hund, så den føler dig tryg ved at besøge os.

Gode råd om negleklip til hunden

Hvis du vil være sikker på, at din hund ikke oplever gener eller smerter på grund af for lange negle, kan du med fordel klippe dens kløer cirka hver tredje måned. Hvalpe vil dog have behov for mere hyppige negleklip end voksne hunde. Det er i øvrigt en god idé at vænne din hund til at få klippet negle i en tidlig alder. Det gør det nemlig væsentligt nemmere at klippe negle på hunden, hvis den allerede som hvalp har lært, at det ikke farligt.

Hvis du selv ønsker at klippe negle på din hund, skal du være forsigtig med ikke at klippe for dybt og ramme en blodåre. Hvis din hund har lyse kløer, kan du under det rette lys se blodåren igennem kloen. Det kan dog være sværere at se på hunde med mørkere kløer, og derfor kan du med fordel klippe en smule af neglen ad gange, hvis du vil undgå blødning.

Hvis du har spørgsmål omkring negleklip af din hund, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte VET Gruppen.

×
Menu
Døgnvagt