Skip to main content

 

VetGruppen styrker de faglige kompetencer

Den første danske dyrlæge med en master i tand- og mundhulesygdomme hos hunde og katte, Morten Redin, og Nyborg Dyrehospital er kommet med i kæden.

Den første danske dyrlæge med en master i tand- og mundhulesygdomme hos hunde og katte, Morten Redin, og Nyborg Dyrehospital er kommet med i kæden.

Med Nyborg Dyrehospital som en del af VetGruppen A/S, styrkes de faglige kompetencer yderligere i sammenslutningen.

Indehaver Morten Redin har som den første danske dyrlæge taget en master i tand- og mundhulesygdomme, mens hans kone, fagveterinærsygeplejerske Anette Lynbech, er en af de bedst uddannede i Danmark inden for fysioterapibehandling af hund og kat. Hun er universitetsuddannet fra Tennessee i USA.

”Med aftalen har vi fremtidssikret dyrehospitalet og vores arbejdsplads gennem mange år. Vi har altid prioriteret en løbende efteruddannelse højt, og det nye netværk i VetGruppen åbner helt andre perspektiver i forhold til at dygtiggøre os yderligere. Det er et stort plus. Samtidig bliver vi en del af et landsdækkende netværk af kolleger, der styrker vores faglige kompetencer yderligere,” siger Morten Redin.

Morten Redin har stået i spidsen som ejer af Nyborg Dyrehospital siden 1987, og han forsætter som daglig leder. Han glæder sig over at være blevet en del af en landsdækkende kæde af dyrehospitaler- og klinikker.

”Med salget til VetGruppen får vi i endnu højere grad tid til at være der for dyrene, fordi vi centralt får hjælp til en række administrative funktioner som bogholderi, administration og markedsføring. Samtidig kan vi drive hospitalet videre efter de værdier, som har skabt vores udvikling,” siger Morten Redin.

Stifter og medejer af VetGruppen A/S, dyrlæge Rasmus Lennart Hansen, ser frem til at få Morten Redin, Anette Lynbech og de øvrige medarbejdere med i samarbejdet.

”Vi får nu styrket og udviklet vores kompetencer yderligere,” siger Rasmus Lennart Hansen.

×
Menu
Døgnvagt