Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

5 gode grunde til at prøve agilitytræning med din hund

Hvorfor er det en god idé at tage sin hund med til agilitytræning? Læs her fem gode grunde som nok skal få dig overbevist. 

1. Fysisk og mental aktiveringvenligt

En sund og velfungerende hund skal aktiveres på mange måder. Går du til agilitytræning med din hund, vil hunden blive aktiveret fysisk gennem fart og løb og mentalt gennem præcision og kognitiv stimulering.

2. Forbedret lydighed

For at kunne gennemføre en agilitybane kræves lydighed. Hvis ikke din hund allerede lystrer dig, inden I påbegynder agilitytræning, vil den uden tvivl udvikle forbedret lydighed efter blot få ganges træning.

3. Udvikl jeres samarbejde

For at skabe et harmonisk forhold til din hund er det afgørende, at du gør en aktiv indsats for at udvikle jeres indbyrdes forhold til hinanden og dermed viser din hund interesse. Dét kan agilitytræning bidrage med.

4. Mød andre hunde

Agilitytræning foregår på et hold bestående af en række andre hunde, og træningen vil således også medføre, at din hund møder andre hunde og udvikler sig socialt.

5. Få pulsen op og et smil på læben

Det er ikke alene din hund, der aktiveres gennem agilitytræning. Som ejer vil du ikke kunne undgå at få pulsen op, og ligeledes er det næsten umuligt ikke at drage hjem med et smil på læben.

Træning på alle niveauer

Agilitytræning er for både dig, som ønsker at forbedre kontakten til din hund, og for dig, som drømmer om at deltage i forskellige træningsbaserede konkurrencer med din hund i fremtiden. Agilitytræning er med andre ord træning på alle niveauer, og alle hunde og hundeejere kan være med. Har agilitytræning fanget din interesse, og kunne du tænke dig at begynde til hundetræning med din hund, tilbyder vi i VETGRUPPEN, at du kan prøve agilitytræning med din hund. Har du spørgsmål til træningen eller andre forhold omkring agility, kan du altid kontakte os i VETGRUPPEB.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere

Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv