Skip to main content
Trustpilot Widget

Ekstern vagtdyrlæge til Dyrehospitalet Heden, Herning

Dyrehospitalet Heden i Herning er et stort, nyt dyrehospital i Herning. Vores kompetencer favner bredt, og vi modtager henvisningspatienter fra hele Midt- og Vestjylland. Vi har altid en dyrlæge på vagt udenfor normal åbningstid, og vores telefon er åben døgnet rundt.

Som ansat på dyrehospitalet styrkes din faglighed af mulighed for sparring med dygtige kollegaer og adgang til moderne faciliteter, som bl.a. in-house laboratorium, ultralydsscanning og CT-scanning.

Hvem er vi?

Vores team på 26 består af dyrlæger, VSP’er, VSP-elever og en administrativ blæksprutte, der alle arbejder sammen i en uformel atmosfære, hvor godt humør, socialt fællesskab og en uhøjtidelig omgangstone bidrager til en arbejdsplads, hvor trivsel og udvikling er i fokus.

Som team hjælper vi hinanden med at sikre, at alle besøgende på dyrehospitalet mødes med faglighed og professionalisme. Vi prioriterer tryghed og omsorg i behandlingen af alle vores patienter – også i vagten.

Dyrlægen i dig:

Som vagtdyrlæge har du min. et par års erfaring med klinisk praksis. Du er vant til at træffe selvstændige beslutninger om behandling af patienten. Derudover kan du holde hovedet koldt og bevare overblikket i akutte situationer. Du er ærlig omkring dine kliniske kompetencer, og er ikke bange for at søge hjælp eller faglig sparring.

Vi tilbyder dig:

Vi har brug for hjælp til vagter, der på hverdage ligger i tidsrummet 17.00 – 8.00 og i weekender 8.00 – 8.00. Vagterne varetages som udgangspunkt af en enkelt dyrlæge, men i weekenderne vil du blive assisteret af en VSP.

Du får naturligvis en god introduktion til dyrehospitalets faciliteter og arbejdsgange inden opstart.

Stillingen er fleksibel, og uanset hvor ofte du kan indgå i vagten hverdage som weekender, hører vi meget gerne fra dig.

Send os dit CV:

Har vi fanget din interesse? Så send din ansøgning og CV til Anette Dueholm på mail: ad.heden@vetgruppen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Anette på tlf.: 40 45 47 92

Samtaler afholdes løbende. Vagter aflønnes efter A-kontrakt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Spørgsmål vedr. stilling

Spørgsmål rettes til Anette Dueholm på tlf. 40 45 47 92 eller ad.heden@vetgruppen.dk

×
Menu
Døgnvagt