• Kreditorbogholder VetFinance

Hej Kreditorsbogholder, vil du være vores nye kollega? Læs mere herunder!

Er du én af vores kreditorbogholdere, der sikrer kvalitet og effektivitet i kreditorbogholderiet, i en virksomhed, der vokser hver måned? Så er det dig vi leder efter.

Hvem er vi?

VetGruppen har eksisteret siden 2019 og er på en spændende vækstrejse. Vi bygger på værdierne tryghed, omsorg og nærhed for vores klienter – for medarbejderne anser vi, at tillid, frihed under ansvar og faglig udvikling er væsentlig for medarbejdertrivsel samt fastholdelse. Vi er vokset stødt til 500 kolleger på tværs af 10 selskaber og består af 50 dyreklinikker i Danmark. Vi regner med at ekspandere yderligere i 2023. Vi hjælper vores klinikker med at skabe et ordentligt flow, så de kan tage sig af deres metier – nemlig dyrene. Vi har masser at lave, og derfor har vi brug for dig. Med din faglige ballast bliver du en del af kreditorbogholderiet, hvor du får ansvaret for at håndtere opgaver, der forefalder kreditorhåndteringen. Vi er en stor regnskabsfunktion med flere forskellige funktioner, hvorfor teamwork er et nøgleord til succes.

Din dagligdag

Din dagligdag består af opgaver traditionelt for et kreditorbogholderi. Du har ligeledes kontakt med vores klinikker i relation til kreditorhåndteringen. Sammen med den øvrige økonomifunktion deltager du ved onboarding af nye klinikker i VetFinance, og vil i den forbindelse have en række ad-hoc opgaver, herunder integration til Microsoft Dynamics 365. Du vil have ansvaret for din egen portefølje af opgaver, og vi lægger vægt på at være et hold, der løfter i flok.

Samtidig vil der være gode muligheder for at være med til at påvirke arbejdsgange og processer.

Opsummeret vil dine opgaver blandt andet være:

  • Leverandørkontakt
  • Håndtere leverandørfakturaer i godkendelsesflow
  • Bogføring af leverandørfakturaer
  • Betaling af leverandører (betalingsfiler og manuelt)
  • Bogføring af leverandør betaling
  • Afstemning af leverandører
  • Periodisering
  • Medarbejderudlæg
  • Ad hoc opgaver ved integration af klinikker i VetFinance

 Erfaren kreditorbogholder med fokus på servicering af kunder

Vi har fuld fart på, hvorfor du har en frisk og åben tilgang til, at hverdagen kan se forskellig ud. Endvidere er du fagligt stærk, er vant til at arbejde selvstændigt og hurtigt kan gennemskue, hvor det er nødvendigt at tage fat.

Vi møder mange forskellige problematikker, og derfor er det vigtigt, at du er løsningsorienteret i din tilgang til disse. Du vil blive en del af en virksomhed i stadig vækst og med en økonomifunktion der udvikler sig kontinuerligt, derfor skal du kunne lide at tage fat på eget initiativ, samtidig med at vi har det sjovt og løfter sammen.

Kompetencer

Du har flere års erfaring fra lignende stilling og konkret fra kreditorbogholderi og Invoice Workflow systemer mm., da du skal være med til at løfte fra dag et. Har du erfaring med Microsoft Dynamics 365, er det en fordel dog ikke et krav. Vi lægger særligt vægt på din praktiske erhvervserfaring – højere end din uddannelsesmæssige baggrund.

Du er en person, der trives med at være en del af et fagligt dygtigt fælleskab af kollegaer med forskellige profiler, og dermed også forskellige kompetencer.

Du evner at skabe gode relationer både internt i afdelingen og udadtil i organisationen, hvor du også vil få en essentiel rolle i forhold til at støtte op om processer vedrørende kreditorbogholderiet. Det falder dig derfor naturligt at kommunikere til forskellige grupper.

Vil du med på holdet i VetFinance ?

Så skriv en kort motiveret ansøgning og send dit CV allerede i dag via nedenstående link – senest den 31. maj 2023.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen eller til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jani Landbo Holmstrup på +45 51 32 33 90 eller mail jlh@vetgruppen.dk

Vi indkalder løbende til samtaler og tiltrædelse er snarest muligt.

Ansættelse: hurtigst muligt
VetQuarter Birkerød
jlh@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling? Ring 51 32 33 90

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Følg os

×
Menu
Døgnvagt