Skip to main content

Tanddyrlæge med landet bedste mentor

Er du klar til at tage din karriere til det næste niveau? Vi har en enestående mulighed for dig hos Nyborg Dyrehospital.

Unik karrieremulighed. Få en af landets bedste tanddyrlæger mentor!

Er du klar til at tage din karriere til det næste niveau? Vi har en enestående mulighed for dig!

Vi søger en engageret og ambitiøs person, der ønsker at blive sidemandsoplært af en af landets absolut bedste masters i tandbehandling.

Du vil få muligheden for at arbejde tæt sammen med en erfaren master i dentistry, der vil dele sin viden, erfaring og hemmelighederne til succes med dig. Dette er din chance for at lære fra én af de allerbedste og forvandle din karriere og selv blive master.

Det du kommer med:

 • Stor motivation og passion for feltet.
 • Evne til at lære og implementere nye færdigheder.
 • Villighed til at arbejde tæt sammen med en mentor.
 • Åben for at tage udfordringer og skabe resultater.

Vi tilbyder:

 • Enestående træningsmuligheder.
 • Personlig oplæring fra branchens elite.
 • Mulighed for at arbejde på spændende cases.
 • Karriereudvikling og vækstmuligheder.
 • Din egen Master uddannelse

Hvem er vi?

Nyborg Dyrehospital startede i 1984 som landpraksis. 20 år senere, i 2004, besluttede man at fokusere udelukkende på smådyr. I dag har klinikken 7 ansatte, og dyrehospitalet er siden blevet moderniseret og råder over alt nødvendigt udstyr, for at yde høj service og kvalitet til vores kunder. Tandafdelingen består af 2 fuldtudstyrede stationer og klinikken råder over en CBCT scanner.

Dyrlæge Morten Redin har siden 1987 været medejer af hospitalet. I 2004 blev han eneejer indtil 2021, hvor VetGruppen opkøbte klinikken.

Vi tilbyder efteruddannelse og meget mere!

Vi ønsker vores medarbejdere er fagligt nysgerrige, og har lyst til at udfordres gennem kurser og efteruddannelse. Hos os er det at udvise tillid, kollegialt sammenhold samt udøve vores professionalisme en del af vores kerneværdier. Vi er en del af VetGruppen A/S og derfor en del af et dansk større fællesskab som inkluderer mere end 40 samt større dyrehospitaler landet over.  

Vi har et samarbejde på tværs af klinikkerne i VetGruppen, og hjælper hinanden med faglig sparring og henvisninger. Vi kan tilbyde vores patienter specialiserede udredninger og behandlinger på et af vores større dyrehospitaler. VetGruppens fællesskab kommer derfor både vores patienter, vores medarbejdere og den faglige udvikling til gavn. VetGruppen har derudover sit eget CampusVet.

Hvis du er klar til at tage springet og blive en del af et inspirerende miljø med enestående muligheder, så ansøg nu! Dette er din chance for at blive en master i dit felt. Stillingen er som udgangspunkt fuld tid, men vi er fleksible for den rette ansøger.

 • Send din ansøgning og CV til morten.nyborg@vetgruppen.dk.
 • Ansøgningsfrist: Der afholdes løbende samtaler
 • Vi ser frem til at byde den næste stjerne velkommen til vores hold!

Spørgsmål til stilling

Kontakt Morten på morten.nyborg@vetgruppen.dk.

×
Menu
Døgnvagt