Aflivning af hunde

Hunden er menneskets bedste ven. Desværre bliver den ikke lige så gammel som os, og som hundeejer må man på et tidspunkt erkende, at det er på tide at sige farvel.

Det er altid svært at tage afsked med sit kæledyr. Derfor bestræber vi os på at skabe en venlig og imødekommende atmosfære, når du besøger os for at få aflivet din hund. Hos VET Gruppen vil vi gerne være med til at give din hund en værdig afslutning på livet, og vi har god erfaring med smertefri og nænsomme aflivninger af hunde. VETGRUPPEN er to fællesejede klinikker, Birkerød Dyreklinik og Valby dyreklinik, som samarbejder under det fælles navn. Alle klinikker i VETGRUPPEN har som mål at yde en høj faglighed og en personlig kundepleje. Derfor er du og din hund selvfølgelig også sikret en god behandling, når den svære beslutning om aflivning er taget.

Aflivning af hunden i hjemmet

Hos VET Gruppen synes vi ikke, at din hund skal lide unødvendigt overlast på sin sidste dag og i nogle tilfælde er det ikke muligt eller hensigtsmæssigt, at skulle tage afsked med hunden hos dyrlægen. Derfor tilbyder vi hjemmebesøg, så du og din hund kan tage afsked i hjemmet.

Dyrlæger med høj faglighed

VETGRUPPENs klinikker består af veterinærsygeplejersker, medhjælpere og dyrlæger med forskellige specialeområder. For at give vores kunder den bedste service og deres kæledyr den bedste behandling, samarbejder klinikkerne. Dermed er du sikret, at dit kæledyr altid er i de bedste hænder, når du besøger en af vores afdelinger. Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker i VETGRUPPEN er forpligtede til videreuddannelse. Det er vores mål at tilbyde en tidsvarende behandling, som lever op til moderne standarder. Lige meget om vi foretager aflivning af hunde, tandbehandling af katte, sterilisation af kaniner eller noget helt fjerde.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale klinik i VETGRUPPEN, hvis du har brug for en kompetent og kærlig behandling af dit kæledyr. Vi ser frem til at modtage jer i moderne og hyggelige rammer.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu