EU pas hunde

Hvis du skal have dit kæledyr med ud af landet på kortere eller længere ture, skal det have et pas. Det er kun dyrlæger der kan udstede dette. Et pas til selskabsdyr, er et EU dokument, og det er gyldigt i samtlige EU-lande.
  • For at du kan rejse i EU, skal følgende fremgå af passet:
  • Oplysninger om ejers navn og adresse
  • Oplysninger om dyrets navn, race og fødselsdato
  • Dyrets ID mærke fra den elektroniske mikrochip
  • Gyldig rabiesvaccination (mindst 21 dage gammel ) og eventuelle revaccinationer
Der er forskellige krav alt efter hvilket land du rejser til, så det er en rigtig god ide at kontakte din dyrlæge i god tid inden I skal rejse. Skal du rejse indenfor EU er det relativt simpelt, men skal du eksempelvis til Norge eller Storbritannien, er der krav om ormebehandling og rabiesvaccination på specifikke tidspunkter. I tilfælde af krav om rabiesvaccination og måling af antistoffer, kan der være mere end 3 måneders forberedelse. Andre lande udenfor EU kan have yderligere krav om eksempelvis sundhedsattester. Der er plads til at skrive øvrige vaccinationsoplysninger i passet, svar på rabiesantistoftest samt forskellige ormebehandlinger. Passet gælder kun for ét dyr. Skal du rejse med en tæve og hendes hvalpe, skal alle hvalpene have deres eget pas.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide

Kontakt os i dag

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2023 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu