Fodervejledning

Indenfor det sidste årti er ernæring og særlig korrekt ernæring et felt der forskes og arbejdes intenst i. For det er afgørende for kroppens velvære og helbred hvad kosten er sammensat af. Det gælder for både os mennesker og dyr, og som individ er der store personlige forskelle i behov.

Fodring og ernæring til hund er blevet en videnskab i sig selv, og der findes adskillige virksomheder med speciale i hundefoderproduktion. Korrekt ernæring af dit kæledyr er et område, hvor vi som dyrlæger og veterinærsygeplejesker har stor opdateret viden om og erfaring med, og vi står klar til at hjælpe dit kæledyr med vejledning og instruktion.

Foder er ikke bare kalorier til kroppen. Det handler om at få de rigtige byggesten, og alt efter hvilken hund du har, skal det tilpasses.
Er det en stor race, hvor man skal undgå for hurtig vækst og knoglebelastning?
Er det en jagthund, der arbejder udholdende og forbruger meget energi?
Er det en ældre hund med slidgigt, hvor leddenes bevægelighed skal optimeres?
Er det en ældre hund med nyreproblemer der skal fodres med nyreaflastende foder?
Er det en allergisk hund, som kræver allergifoder? Eller måske en fodereliminationsdiet?

Vi anbefaler og sælger forskellige fodermærker i vores klinik, og de er alle fodertyper som er specialproduceret til kæledyr. Det er kun dyreklinikker der må sælge de såkaldte sygdomsdiæter som eksempelvis allergidiæt, nyrediæt, slankediæt og mange flere.

Der er en masse forskellige parametre at tage hensyn til, og her står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. I samarbejde og dialog med dig, tager vi højde for mange ting i udvælgelsen af hvilken type foder der er bedst for din hund.

En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

Læs mere


Har du husket at forsikre dit kæledyr?

Vær forberedt på uforudsete regninger

Få mere at vide


Kontakt os i dag

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Følg os

×
Menu
Døgnvagt