Øjensygdomme hos hund

Hos VetGruppen tilbyder vi udredning og behandling af en række medicinske og kirurgiske øjensygdomme hos hunde.

Om øjensygdomme hos hunde

Øjenlidelser og øjensygdomme hos hunde kan være til store gene og føre til mere alvorlige komplikationer, hvis der ikke bliver taget hånd om dem. Det er blandt andet tilfældet ved fejlstillede øjenhår, som er en lidelse hos hunde, der i værste tilfælde kan medføre alvorlige øjenlidelser.

Som dyrlæger ser vi desuden en række øvrige øjensygdomme hos hunde, som kan være meget ubehagelige og føre til nedsat syn og blindhed – herunder linseluksation og kroniske hornhindesår. Da din hund ikke nødvendigvis udviser symptomer i kraft af sin veludviklede lugte- og høresans og derfor kan virke upåvirket af sine øjengener i de tidlige stadier, kan det være en rigtig god idé at få undersøgt din hunds øjne regelmæssigt.

Bliv ringet op

Bliv kontaktet - lead formular

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Følg os

×
Menu
Døgnvagt