Skip to main content
Ansager Hestehospital i Vestjylland har sluttet sig til VetGruppen

Ansager Hestehospital er en af landets førende hospitaler til diagnosticering og behandling af heste. 

En af landets førende dyrehospitaler til behandling af heste, Ansager Hestehospital, bliver en del af VETgruppen A/S.

”Vi har en ambition om altid at yde det bedst mulige rent fagligt i forhold til, hvad der er praktisk muligt i behandling af heste. Som en del af VETgruppen ser vi endnu større perspektiver i at kunne sikre en fortsat høj faglighed og specialisering,” siger dyrlæge og medejer af Ansager Hestehospital, Peter Fog.

Ansager Hestehospital, der ligger mellem Varde og Grindsted i Vestjylland, var eksempelvis det første danske dyrehospital, der tilbage i 2009 investerede i en MR-scanner til at undersøge heste stående. 

Stifter og medejer af VETgruppen A/S, dyrlæge Rasmus Lennart Hansen, ser et stort udviklingspotentiale med Ansager Hestehospital som en del af den landsdækkende kæden stiftet i foråret 2019.

”Ansager står for det ypperste inden for diagnosticering og behandling af heste. Nu har vi sat en tyk streg under, at heste også er et område, vi vil vækste og udvikle os på.  Flere af vores smådyrsklinikker på Sjælland og i Nordjylland beskæftiger sig allerede også med heste, og alene i det perspektiv er der god synergi i den faglige sparring på tværs af de enkelte klinikker,” siger Rasmus Lennart Hansen.

Ansagers historie går tilbage til en etabling i 1960, hvor de tidligere ejere bl.a. transporterede kvæg og grise til operationer på hospitalet med egen dyreambulance. Ambulancetjenesten er fortsat aktiv, men i de senere år har hospitalet udelukkende specialiseret sig i heste.

”Den specialisering fortsætter vi med at fokusere på. Vi forsøger hele tiden at være et skridt foran i udviklingen. Det kræver, at vi hele tiden dygtiggør os og investere i nyt udstyr. Med VETgruppen i ryggen kan vi eksempelvis endnu bedre løfte de tunge investeringer,” siger Peter Fog.

Styrke samarbejdet med henvisende kolleger

Foruden den almene hestepraksis fungerer Ansager Hestehospital som henvisningshospital for en lang række kolleger rundt om i landet.

Ansager
Hestehospital
Gartnerhaven 5
6823 Ansager
Ring til klinikken
+45 7529 7066
×
Menu
Døgnvagt