Skip to main content

Veterinærsygeplejerske søges til smådyrspraksis i Næstved

Du er fuld af gå-på-mod. Kan lide at arbejde i team. Har lyst til at blive en del af vores smådyrsteam på en spændende og hyggelig smådyrspraksis.

Falke Dyreklinik er beliggende i Næstved, ca. en times kørsel syd for København.

Hvem er vi?

Falke Dyreklinik er en spændende klinik, med gode faciliteter og rigtig mange skønne ejere og patienter. Vi har ofte en travl hverdag, hvor det prioriteres at sygeplejersker laver sygepleje arbejde i form af tandbehandlinger, narkoser samt assisterer dyrlægerne generelt. Vi er top privilegerede at have en receptionist til primært at varetage telefonen og butikken, samt et rengøringsteam der står for langt det meste rengøring uden for arbejdstid.

Vi prioriterer faglig udvikling højt, hvorfor vi gerne ser en lyst til efter- og videreuddannelse. VetGruppen har eget uddannelsescenter med en bred vifte af kurser, som vi håber, du vil tage del i.

Klinikken råder over store lyse konsultationsrum, gode tand- og operationsfaciliteter med moderne overvågningsudstyr, røntgen, tandrøntgen, ultralydsscanner, samt eget laboratorie mm. Udover dig, består teamet af i 3 dyrlæger, 1 sygeplejersker og 1 receptionist, samt et rengøringsteam.

Din profil

Vi søger gerne en erfaren veterinærsygeplejerske, der kan arbejde selvstændigt med både narkose, tandpatienter og indlagte til udredning. Har du mindre erfaring, vil der være mulighed for oplæring. Det vigtigste er, at du har hjertet på rette sted, er engageret, empatisk, og er fagligt interesseret i smådyr. Gå på mod og god humor vil være fantastisk.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men 32-33 timer pr uge fordelt på fire arbejdsdage, vil også være en mulighed. Stillingen er vagtfri, men har du ønsker om at have vagter, kan det også lade sig gøre.

Vi tilbyder

  • en super spændende hverdag – med masser af ”rigtigt” VSP arbejde
  • faglig udvikling – gennem kurser og oplæring
  • godt team med kollegial opbakning
  • masser af søde klienter og patienter
  • hyggelig arbejdsplads med masser af stemning

 

Ansøg snarest muligt

Stillingen ønskes besat d. 1. april 2024 eller snarest derefter. Så send din ansøgning til sif.falke@vetgruppen.dk så snart som muligt. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte Sif Berg på telefon 52101240. Vi glæder os meget til at høre fra dig 😊

Ansøgning til stilling

Spørgsmål og ansøgning rettes til klinikleder Sif Berg på enten tlf. 5210 1240 el. sif.falke@vetgruppen.dk

×
Menu
Døgnvagt