VETgruppen fortsætter med at vokse

VETgruppen fortsætter med at vokse

Amicis Dyreklinik på Frederiksberg er den 11. klinik i sammenslutningen af danske dyreklinikker.

Med tilgangen af fem nye klinikker på få uger fortsætter VETgruppen med at vokse og er nu landsdækkende. Amicis Dyreklinik i Hostrup Have på Frederiksberg er den 11. og nyeste klinik i sammenslutningen af dyreklinikker. Derudover er Aabenraa Dyrehospital, Tønder Dyrehospital, Dyrlægegården Hundested og Gørlev Dyreklinik på Vestsjælland kommet til siden april.

”Vi er nu landsdækkende, og når vi siger nærhed i vores værdisæt, skal vi også ligge nært. Vi tolker nærhed både som omsorg, men også at vi er repræsenteret overalt i Danmark,” siger dyrlæge Rasmus Lennart Hansen, stifter og medejer af VETgruppen A/S.

Generationsskifte på Frederiksberg

Efter mere end 40 år som dyrlæge på Frederiksberg har Liselotte Aarsø pr. 1. juni overdraget Amicis Dyreklinik til VETgruppen, der fra første dag har udvidet medarbejderstaben med tre dyrlæger og en veterinærsygeplejerske.

Nye, daglige ledere bliver dyrlægerne Daniel Futtrup og Mads Grøn-Christensen. Desuden er det nye team udvidet med dyrlæge Tina Seidelin og veterinærsygeplejerske Caroline Pagh-Roelsgaard.

”Vi glæder os til at videreføre Amicis Dyreklinik og udvikle den høje faglighed, som Liselotte Aarsø har drevet klinikken med gennem en årrække. Samtidig vil vi løbende styrke og udvikle det faglig miljø,” siger Rasmus Lennart Hansen.

Amicis Dyreklinik er en bredtfavnende smådyrsklinik, der tilbyder både kirurgisk og medicinsk behandling, tandbehandling, røntgen- og hjerteundersøgelser og diverse laboratorieundersøgelser. Læs mere om Amicis Dyreklinik vetgruppen.dk/dyrlaege-frederiksberg

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Følg os

×
Menu
Døgnvagt