Skip to main contentVetGruppen indgår partnerskab med Axcel

 

VetGruppen er klar til at fortsætte den positive udvikling med Axcel som ny partner. Et partnerskab som skal styrke VetGruppens vækstrejse og fokus på nærhed og faglighed.

”Med opbygningen af VetGruppen er der skabt en landsdækkende sammenslutning af dyreklinikker med et stort potentiale, som nu kræver et nyt og andet ejerskab for at kunne realiseres fuldt ud,” udtaler Ronnie Møller-Thorsøe, Partner hos nuværende medejer Dansk Ejerkapital.

Björn Larsson, Partner hos Axcel tilføjer: ”Vi er meget stolte over at indgå i dette partnerskab med VetGruppen og er dybt imponerede over deres kultur præget af udvikling, vidensdeling og fokus på kompetent og professionel pleje. Klinikkerne, medarbejderne og hele teamet omkring VetGruppen har gjort et fantastisk arbejde med at skabe en stærk platform for fremtidig vækst, og vi ser meget frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af dyrepleje af højeste kvalitet sammen med VetGruppen.”

”Vi glæder os meget over partnerskabet med Axcel, som opfylder vores ønske om at finde en stærk medejer, der sammen med den øvrige ejerkreds kan bidrage til den fortsatte udvikling af VetGruppen. Partnerskabet giver os en solid base at udvikle vores klinikker fra, og vi vil med Axcel få en ideel partner til at sikre realiseringen af vores ambitiøse vækststrategi. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke Danske Ejerkapital for et godt samarbejde,” siger VetGruppens CEO Jesper Gedsø Smith.

”Det betyder meget for os, at vi og vores nye medejer har en fælles opfattelse af vores bærende værdier. Det er vigtigt, at vi fastholder nærheden til vores klienter og udvikler den enkelte klinik sammen med den lokale ledelse på klinikken. Nu kan det ske i et endnu stærkere set-up og med nye og spændende perspektiver for fremtiden. Sammen med Axcel kan vi fortsætte vores fokus på udvikling, høj faglighed og høj kvalitet,” siger Rasmus Lennart Hansen, COO og stifter af VetGruppen.

Parterne er enige om ikke at offentliggøre prisen på transaktionen.

VetGruppen blev grundlagt i maj 2019 med ambitionen om at blive markedsførende i Danmark.

Der er i dag 22 klinikker i Danmark og VetGruppens vision er at sikre familiedyr og deres ejere tryghed og omsorg ved nærhed og høj faglighed.

Om Axcel – www.axcel.dk

Axcel blev grundlagt i 1994 og er i dag en nordisk kapitalfond, som fokuserer på mellemstore virksomheder og har en bred kreds af nordiske og internationale investorer. Axcel har rejst seks fonde med et sammenlagt kapitaltilsagn på cirka 2,6 mia. Euro. Fondene har gennemført 59 investeringer og mere end 100 større tilkøb til disse. 43 virksomheder er blevet solgt eller børsnoteret og Axcel ejer i dag 16 virksomheder.

For yderligere information fra VetGruppen

CEO Jesper Smith
jgs@vetgruppen.dk
+45 61 70 85 57

COO Rasmus Lennart Hansen
rlh@vetgruppen.dk
+45 81 77 30 30

×
Menu
Døgnvagt